Обурена Анджеліна Джолі виступила з офіційною заявою щодо розлучення з Піттом

Обурена Анджеліна Джолі виступила з офіційною заявою щодо розлучення з Піттом

Фото: Reuters

Зірка прокоментувала злив інформації у ЗМІ щодо шлюборозлучного процесу.

Голлівудська акторка Анджеліна Джолі, яку суд зобов’язав дозволити Бреду Пітту частіше бачитися з дітьми, обурена поведінкою преси.

Зірка виступила з офіційною заявою, у якій висловила ставлення до того, що відбувається. Зокрема, Енджі різко засудила витік інформації і підкреслила, що злив вводить всіх в оману і не служить інтересам їхніх з Бредом дітей.

"Від самого початку Анджеліна була сконцентрована на здоров'ї та інтересах дітей, тому особливо важливо було провести останнє судове засідання у приватному порядку. Сумно, що хтось з егоїстичних міркувань злив в пресу вибіркові частини протоколу засідання і створив неточну і неправильну картину", - сказано в офіційному коментарі Джолі.

Нагадаємо, днями у пресу потрапила інформація про те, що суддя зобов’язав Джолі дозволити 54-річному Пітту бачитися частіше з дітьми. Вищий суд округу Лос-Анджелеса постановив, що "відсутність стосунків з батьком" нестиме "шкоду" шістьом нащадкам екс-подружжя. Якщо Джолі не виконає умови суду, то вона ризикує втратити першорядне фізичне опікунство над дітьми.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Виховання дітей
Наступна публікація