Обурений Зеленський різко відреагував на чутки про закриття серіалу "Свати"

Обурений Зеленський різко відреагував на чутки про закриття серіалу "Свати"

Обурений Зеленський різко відреагував на чутки про закриття серіалу "Свати"

Фото: facebook.com/zelenskiy95

Також шоумен прокоментував заборону в’їзду до України актору Федору Добронравову.

Керівник студії "Квартал 95" Володимир Зеленський відреагував на чутки про закриття серіалу "Свати", а разом з тим прокоментував заборону в’їзду на територію України одному з акторів стрічки Федору Добронравову.

Так, обурений Зеленський на сторінці у Facebook виклав емоційне відео, яке підписав: "Накипіло". У ньому шоумен нагадав, що серіал "Свати", виробництвом якого займається "Квартал 95", об’єднує українців у всьому світі.

Стосовно ж Добронравова, Зеленський зауважив, що якщо актор порушив закон, то має нести за це відповідальність.

"Останню добу у всіх ЗМІ обговорюється таке важливе для нашої країни економічне питання, як заборонити серіал "Свати". У зв’язку з чим? З тим, що виступала спочатку речниця СБУ, яка сказала, що одному з акторів серіалу Федору Добронравову заборонено на три роки в’їзд до нашої країни. По-перше, якщо він порушив закон, хто б він не був, він зобов’язаний сюди не в’їжджати. Але зв’язку між Добронравовим і тисячами людей, які працювали над цим проектом останні 15 років, ніякої нема. Цей серіал люблять мільйони", - наголосив Зеленський.

"Якщо завдання просто забрати цей серіал у людей, то ви так напряму і скажіть, а не вигадуйте різноманітні там приводи з якої причини ви це робите і навіщо. Якщо комусь не подобається слово "свати", вам ближче слово "куми". Це я теж можу зрозуміти. Так ви спочатку поборіть своє кумівство, а потім будете боротися з нашими "Сватами". Ви боретеся з тим, що людей об’єднує", - додав керівник студії "Квартал 95".

Накипело!

Опубликовано Владимиром Зеленским 23 ноября 2017 г.

Нагадаємо, що вчора стало відомо про те, що Служба безпеки України заборонила в’їзд до нашої країни російському актору Федору Добронравову, який зіграв одну з головних ролей в українському серіалі "Свати". Росіянин не зможе відвідувати Україну протягом трьох років. На фоні цього у Мережі стали ширитися чутки про те, що й сам серіал "Свати" можуть закрити. Та за словами першого заступника голови Державного агентства України з питань кіно Сергія Неретіна, поки що у "Держкіно немає підстав заборонити показ серіалу "Свати".

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Зеленський Володимир Олександрович
Наступна публікація