"Очі батька, але мій носик": Світлана Тарабарова вперше показала однорічного сина

"Очі батька, але мій носик": Світлана Тарабарова вперше показала однорічного сина

Артистка зняла маленького Івана у ніжному кліпі "Падає сніг".

Співачка Світлана Тарабарова вперше показала однорічного сина Івана, хрещеною мамою якого стала ведуча каналу "1+1" Соломія Вітвіцька.

Іван, обличчя якого батьки ретельно приховували від сторонніх очей, став головним героєм кліпу на новорічну пісню "Падає сніг".

"Можливо, як будь-яка мати, я скажу дуже банальні речі: Іван – це диво, його посмішка робить мене щасливою, — поділилася Світлана. — У нього очі батька та ямочки на щічках, але мій носик та характер".

Також співачка додала, що вона з чоловіком довго вагалася чи показувати обличчя дитини. "Існує багато забобонів, але все вирішив щасливий випадок: коли я написала дуже теплу новорічну пісню "Падає сніг", то одразу зрозуміла, що відео на неї теж мусить бути теплим, родинним. А коли пісню почув наш син – то одразу вперше в житті почав аплодувати. Тож доля головного героя була вирішена миттєво", – поділилася Тарабарова.

Крім головного героя кліпу Івана, у новорічному ролику знялися й імениті друзі Світлани. Зокрема, долучилися до знімань Соломія Вітвіцька, Наталка Карпа та Олена Шоптенко.

Нагадаємо, навесні Світлана Тарабарова представила кліп у стилі "нео-мюзикл" на сингл "Мені казково".

Повʼязані теми:

Наступна публікація