Одразу два юні учасники "Маленьких гігантів" запросили Ольгу Фреймут на побачення

Прем'єра проекту очікується восени.

Днями стартували зйомки нового масштабного дитячого талант-шоу, наставник якого похизувався успіхами доньки, під назвою "Маленькі гіганти".

Згідно з правилами, на першому етапі проекту зіркові наставники відбирають юних талантів у свої команди, щоб далі разом з ними реалізувати їхні здібності і мрії, і вести до перемоги.

Як відомо, в проекті візьмуть участь шість команд, у кожній з яких буде зірковий "коуч".

Імена деяких вже стали відомі - це Ольга Фреймут, Ірма Вітовська та Володимир Горянський. Вони будуть надихати і підтримувати своїх маленьких талановитих підопічних. Імена ще трьох наставників поки тримаються в таємниці.

Оцінювати виступи команд в проекті будуть троє зіркових суддів, чиї імена поки також не розголошуються.

Кожна команда складатиметься з чотирьох учасників: вокалістів, танцюристів і талантів оригінального жанру.

Зірковим наставникам належить зробити нелегкий та відповідальний вибір серед безлічі учасників з найрізноманітнішими талантами.

Так, маленький колеоптеролог здивував Ольгу Фреймут знанням різних видів жуків, ареалів їх проживання і харчування. Вирішивши на власному досвіді перевірити, наскільки складні трюки іноді виконують малюки, телеведуча попросила маленького "котушечника", який виконував цирковий акробатичний номер, показати їй ази свого мистецтва.

Зробивши пару рухів, Ольга не змогла втримати рівновагу. Виявилося, це настільки фізично важко, що не кожен дорослий зможе такий трюк повторити.

Не обійшлося і без романтики. За лаштунками проекту розгорілося ціле суперництво за серце Ольги Фреймут.

Маленький учасник прямо перед об'єктивами телекамер запросив зірку на побачення. У той час як другий юний шанувальник, дізнавшись про це за лаштунками, вирішив перевершити суперника, зробивши другу пропозицію телеведучій.

Нагадаємо, "Маленькі гіганти" - нове для України дитяче талант-шоу за форматом мексиканської компанії TELEVISA. Виробництвом проекту займається "1+1 Продакшн".

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Виховання дітей
Наступна публікація