Офіційна церемонія відкриття "Євробачення-2017" із найдовшою червоною доріжкою: онлайн-трансляція

Офіційна церемонія відкриття "Євробачення-2017" із найдовшою червоною доріжкою: онлайн-трансляція

Фото: ТСН

Цим урочистим заходом розпочнеться "Євротиждень".

У Києві біля Маріїнського палацу розпочалася церемонія відкриття "Євробачення-2017". Це дійство із рекордно довгою червоною доріжкою у 265 метрів проводитимуть одразу семеро зіркових ведучих.

Відомо, що таких груп ведучих буде три: дует, тріо та ще один дует.

Червоний хідник простягається від вулиці Грушевського до оглядового майданчика над Дніпром. Монтували її цілий день у суботу і завершили роботи лише в ніч проти неділі. До відкриття доріжка була вкрита спеціальною плівкою.

Фото: ТСН

У неділю у другій половині дня весь район навколо перекрили, пускають журналістів та гостей лише по запрошеннях, йдеться у сюжеті ТСН.

Червона доріжка поділена на спеціальні зони, де учасники зможуть зупинитися та поспілкуватися з журналістами або зробити фото з фанами пісенного конкурсу, пише Eurovision.ua.

Фото: ТСН

Представники країн-учасниць будуть виходити на доріжку за алфавітним порядком, а кінцевою точкою дефіле конкурсантів стане дах КВЦ "Парковий". Там делегації будуть урочисто перерізати стрічку та відпускати у небо прапори своїх країн.

Фото: ТСН

До слова, кількість повітряних куль співпадає із кількістю країн-учасниць (42 штуки). Вони будуть оформлені у стилі символу Євробачення-2017 – намиста. Продовжиться церемонія відкриття виступами Національного оркестру народних інструментів України та концертом.

Фото: ТСН

Зазначимо, спеціальними гостями стануть переможниця минулорічного "Євробачення" – Джамала, співак Олег Скрипка, гурт "Друга ріка" та тріумфаторка "Євробачення"-2004 співачка Руслана.

Фото: ТСН

Продовжиться святкування вечіркою у "Євроклубі", де гостей порадують своїми виступами цьогорічні учасники музичної першості: Робін Бенгтсон зі Швеції, Ісая з Австралії, Натан Трент з Австрії та Ліндіта Халімі з Албанії.

Нагадаємо, організатором та одним із ведучих церемонії відкриття "Євробачення-2017" є шоумен Андрій Джеджула. За свої послуги він заробить понад два мільйони гривень. Такі дані оприлюднив сайт державних закупівель Prozorro.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Червона доріжка Венеційського фестивалю
Наступна публікація