Оголена Леді Гага роздягла нареченого заради обкладинки журналу

Парочка прикрасила новий випуск видання V Magazine.

Скандально відома американська співачка Леді Гага, яка у "циганській" сукні із надвідвертим вирізом пристрасно обіймалася із коханим, стала героїнею свіжого випуску глянцю V Magazine.

Разом із артисткою на обкладинці видання з'явився й її наречений, актор Тейлор Кінні. На заголовному фото Леді Гага і Тейлор Кінні позують абсолютно голими, тісно притулившись одне до одного.

До речі, автором світлини став Кінні. Оскільки саме він зробив селфі із Гагою.

Зауважимо, що Леді Гага стала запрошеним редактором нового номеру V Magazine і саме вона розмістила на обкладинці "оголене" фото себе з коханим.

"Я попросила Тейлора допомогти мені з цим проектом, щоб ми могли зібрати гроші, які підуть в фонд, який займається обізнаністю громадськості про психічні захворювання, і він одразу загорівся цією ідеєю. Ми займалися любов'ю на полотні в неділю в Чикаго. Ми займалися любов'ю серед хаосу. Ми займалися любов'ю серед тероризму. Ми говорили про те, як страждають люди в світі, в якому стільки насильства. І ми займалися любов'ю серед насильства", - пояснила свій вибір Гага.

Нагадаємо, відверті кадри заняття сексом Леді Гаги приголомшили юзерів. У стрічці "Американська історія жахів" фанати побачать кумира у всій красі.

Повʼязані теми:

Наступна публікація