Оголена наречена Віктора Павліка показала, як "відмивається" після свого інтерв'ю

Оголена наречена Віктора Павліка показала, як "відмивається" після свого інтерв'ю

Фото: instagram.com/repyahovakate

Катерина Реп'яхова опублікувала "оголене" фото.

Наречена Віктора Павліка Катерина Реп'яхова, яка нещодавно поділилася пікантними подробицями особистого життя з співаком, наразі опублікувала відверте фото.

На своїй сторінці в Instagram 25-річна дівчина розмістила знімок, на якому позує оголеною у душі. Таким промовистим знімком вона хотіла продемонструвати те, як "відмивається" від того бруду, який з'явився у ЗМІ після її інтерв'ю.

Фото: instagram.com/repyahovakate

"Зайшла почитала в Інтернеті який бред пишуть ці брудні журналісти, некоректно цитуючи моє інтерв'ю, вивертаючи все з метою підняти активність на своїх порталах і веб-сайтах. Відмилася, відхрестилася від цього бруду і пішла далі любити свого найкращого в світі майбутнього чоловіка". - зазначила під пікантним знімком дівчина.

У інтерв'ю Катерина зізналася, що після смерті Віктора, який за її словами не проживе до 100 років, планує вдруге вийти заміж, а наразі написала, що кохатиме його до 100 років і помре з ним в один день. 

"І так, на зло всім вам, ми проживемо до 100 років Віктора Павліка і помремо в один день, так вже й бути", - заявила дівчина супроводивши це смайлом, яки дуже сміється.

Однак ці слова не оминув і сам артист.

Фото: instagram.com/repyahovakate

Такі слова артиста пов'язані з тим, що раніше він розповідав про те, що колись йому циганка наворожила п'ятьох дружин, а Катерина своєю чергою стане тільки четвертою.

Нагадаємо, не так давно Катерина Реп'яхова розсекретила, яким буде їхнє весілля, яке заплановане на 10 червня.

Повʼязані теми:

Наступна публікація