"Оголена" Петрожицька та перемога Дантеса: як минув суперфінал "Ліпсінк батлу"

"Оголена" Петрожицька та перемога Дантеса: як минув суперфінал "Ліпсінк батлу"

Фото: пресслужба каналу "1+1"

Фіналісти вражали неймовірними пародіями і трюками.

У суботу, 17 квітня, на каналі "1+1"відбувся суперфінал шоу зіркових пародій "Ліпсінк батл".

У сьомому ефірі переможці попередніх випусків зустрілися в одній програмі, аби позмагатися за золотий пояс "Ліпсінк батлу" та звання найкращого пародиста країни. У битві чемпіонів зійшлися Юрій Ткач, Олена Кравець, Леся Нікітюк, MONATIK, DANTES та Дарина Петрожицька.

Олен Кравець в образі Адріано Челентано / Фото: пресслужба каналу "1+1"

І у першому батлі у суперфіналі на одній сцені зійшлися зірка серіалу "Папік" Дарина Петрожицька та ведуча Леся Нікітюк. І першою ліпсила Дарина Петрожицька. Артистка перевтілилася в американську скандальну співачку Майлі Сайрус і заліпсила її хіт Wrecking ball.

Своїм номером Петрожицька шокувала всіх, адже окрім того, що демонструвала свою фігуру у спідньому та засвітила соски, акторка ще й політала над залою на величезній кулі.

Суперниця Дар'ї Леся Нікітюк настільки була приголомшена виступом Петрожицької, що спочатку навіть не хотіла демонструвати свій. Проте заспокоїла емоції та вийшла на сцену в образі в легендарної української співачки Раїси Кириченко з піснею "Я козачка твоя".

Попри те, що у Нікітюк образ був менш провокаційним, ніж у Петрожицької, тим не менше згідно з шумометром та оплесками глядачів у залі, перемогу у цьому батлі здобула саме Леся Нікітюк.

У другому батлі за вихід у фінал змагалися переможець першого "Ліпсінк батлу", комік та актор Юрій Ткач. Суперницею Юрія стала переможниця другого випуску шоу, акторка, гумористка Олена Кравець. Першим свою пародію показував Юрій Ткач. Йому дісталася досить неочікувана артистка – актор перевтілювався у Біллі Айліш та "ліпсив" її хіт "Bad guy". На сцені артист з'явився у салатовому костюмі та з салатово-чорним волоссям і доволі вдало відтворив рухи американської співачки.

А от Олені Кравець дістався чоловічий образ. Артистка відтворювала легендарного італійського актора та співака Адріано Челентано і "ліпсила" його цілих дві композиці Susanna та Amore no. У смугастому костюмі та у капелюху Олена ідеально перевтілилася на іноземну зірку.

Врешті, за підсумками другого батлу, у фіналі за головну перемогу змагався Юрій Ткач – саме йому глядачі у залі віддали перемогу.

Наступний батл відбувся між двома виконавцями – мультиартистом та продюсером MONATIK і співаком, ведучим Володимиром Дантесом.

MONATIK в образі SIA / Фото: пресслужба каналу "1+1"

Першим свою пародію показував MONATIK і йому дістався образ знаменитої австралійської співачки Sia. Щоправда, на сцені зірка з'явився в образі тієї самої дівчини-танцюристи з кліпів Sia та продемонстрував видовищний номер.

А от Дантесу довірили образ співочого ректора Михайла Поплавського, з яким він доволі добре та з гумором впорався. Цікаво, що наприкінці виступу Дантеса на сцені з'явився справжній Михайло Михайлович.

Михайло Поплавський та Володимир Дантес / Фото: пресслужба каналу "1+1"

У цьому батлі переміг Володимир Дантес.

Тож, до суперфіналу пройшли Юрій Ткач, Леся Нікітюк та Володимир Дантес. Перед артистами було поставлене непросте завдання зліпсингувати легендарного Фредді Мерк'юрі та хіт гурту Queen I want to break free.

Володимир Дантес та Леся Нікітюк в образі Фредді Мерк'юрі / Фото: пресслужба каналу "1+1"

Та, врешті найкраще за інших спародіював Мерк'юрі Володимир Дантес. Він і став переможцем першого сезону шоу "Ліпсінк батл".

Дивіться повний випуск "Ліпсінк батлу" на 1plus1.video

Повʼязані теми:

Наступна публікація