Оголена та покинута Астаф’єва на балконі: зірка знялася в першій українській секс-комедії

Співачка продовжує розвивати свої акторські таланти.

З 14 лютого 2018 року у всеукраїнський кінопрокат вийде повнометражний фільм "Свінгери", одну з головних ролей в якому виконала співачка і екс-модель Playboy Даша Астаф’єва.

Разом з народним артистом Олексієм Вертинським та молодим актором-дебютантом Любомиром Валівоцем поп-зірка потрапляє до "любовного трикутника".

Героїня Астаф’євої – вчителька англійської мови Свєта, яку коханець залишив роздягнутою на балконі. Симпатичний сусід рятує дівчину від холоду та відчаю.

"Коли мені запропонували знятися у "Свінгерах", мені одразу сподобалася ідея фільму, адже усі ми живемо в одному великому ліжку, і та метафоричність, яка закладена в сценарій, дуже прийшлася мені до душі. Коли прочитала сцени зі своєю героїнею, у мене склалося стійке враження, що я з нею знайома, я добре розумію цю дівчину. Адже в моєму власному житті була купа схожих ситуацій", - прокоментувала Астаф’єва.

Фото: Світське життя

Цю роль Даша вважає найвідвертішою у своєму житті, і не через сцени у ліжку чи оголення, а тому, що вперше у фільмі їй довелося оголити душу та почуття, адже історія і діалоги героїв глибоко торкнули її особисто.

Досвідчена артистка, що має великий досвід оголених знімань, допомагала своєму партнерові, актору Любомиру Валівоцу, зіграти відверті сцени. Для актора Київського театру юного глядача це була перша роль у повнометражному фільмі.

Любомир Валівоц, Даша Астаф'єва / Фото: Світське життя

Один з найяскравіших образів стрічки "Свінгери" втілив народний артист України Олексій Вертинський. Для нього знімання у секс-комедії стали справжнім викликом, на який він давно чекав в своїй кар’єрі:

"Я дуже хотів отримати цю роль, адже давно мрію про те, щоб наше суспільство остаточно позбавилося совкової зашореності та блюзнірства у питаннях відкритості сексуальних тем. Сподіваюся, наш фільм наробить справжнього галасу і дозволить усім нам стати вільнішими у своєму світосприйнятті!" - сказав Вертинський.

Любомир Валівоц, Даша Астаф'єва, Олексій Вертинський / Фото: Світське життя

Наразі знімання стрічки "Свінгери" тривають, в акторському складі ще будуть відкриті нові імена – як найвідоміших кіноакторів, так і всенародно улюблених зірок.

"Свінгери" – українська адаптація латвійського кінохіта, що 2016 року став одним з лідерів місцевого прокату (цю комедію подивився кожен 5-ий житель Латвії). Продюсерами української версії кінокомедії стали творці телепроекту "Світське життя з Катериною Осадчою".

Повʼязані теми:

Наступна публікація