Оголені дівчата, тату, секс і ДТП: Арсен Мірзоян випустив провокаційний кліп

Оголені дівчата, тату, секс і ДТП: Арсен Мірзоян випустив провокаційний кліп

Оголені дівчата, тату, секс і ДТП: Арсен Мірзоян випустив провокаційний кліп

Артист представив відео на трек "Ідіоти".

Український співак Арсен Мірзоян, який нещодавно налякав фанів, потрапивши у ДТП, сьогодні випустив кліп з цим фрагментом.

Так, побачило світ відео на композицію "Ідіоти" з четвертого студійного альбому "Слова і Ноти".

У новому кліпі Мірзоян вирішив відійти від філософських образів, епічності та інших трюків, які повинні справити враження на глядача. Пісня "Ідіоти" розповідає історію моментальної закоханості, яка може виникнути, скажімо, на квартирнику.

Відео вийшло під стать легким, невимушеним, навіть злегка еротичним. Режисер Олег Борщевський відобразив Мірзояна знатним гульвісою на тусовці в барі:

"Цей кліп - картинка і атмосфера. Мірзоян все ж виконує рок, а це не лише музика і текст, а ще жінки і алкоголь. Але з піснею відео пов'язано більше, ніж може здатися. Іноді ми робимо абсолютно ідіотські вчинки, часто це пов'язано з тим, що трохи перебрав. А вранці ми стаємо тверезими і далі живемо звичним життям".

Арсен не став чинити опір ідеї, а навіть навпаки - з задоволенням став центром уваги:

"Я дуже хотів відтворити круті квартирники, раніше вони називалися come as you are (в перекладі з англійської мови - "приходь таким, як ти є"). Всі розкуті, молоді, п'яні. Також мені хотілося трохи висміяти наші реалії життя. Сучасність диктує свої правила: постійні стрім, фото, селфі, відео. Частіше потрібно просто насолоджуватися, а "фото" завжди залишиться в спогадах і почуттях".

Нагадаємо, днями Арсен Мірзоян з коханою Тонею Матвієнко показали, як проводять час в Америці.

Повʼязані теми:

Наступна публікація