Охоронці Джонні Деппа подали на нього до суду

Охоронці Джонні Деппа подали на нього до суду

Фото: Getty Images

Актор може постати перед судом через несплату відпрацьованих годин його охоронцями.

Голлівудський актор Джонні Депп, який минулого року подав до суду на свого адвоката, наразі сам може постати перед судом.

Актор названий відповідачем у позові, який подали проти нього два його колишніх охоронця.

Колишні охоронці звинуватили зірку "Піратів Карибського моря" в створенні несумісних зі звичайною практикою умов праці і зажадали погасити велику заборгованість із зарплати, повідомляє TMZ.

Стало відомо, що актор довгий час ображав їх і звільнив без компенсацій. Також Джонні не платив їм за позапланову роботу і навіть не давав перерви на обід.

Зокрема, позивачі стверджують, що їм доводилося займатися перевезенням нелегальних наркотичних препаратів, піклуватися про членів команди зірки, що перебували в неналежному стані, сидіти з дітьми, а головне - захищати Джонні Деппа від нього самого, точніше його шкідливих звичок.

Сума, яку охоронці спробують відсудити у колишнього роботодавця, поки не уточнюється, і сам Джонні Депп поки ніяк ситуацію не прокоментував.

Нагадаємо, наприкінці минулого року Джонні Депп був вимушений продати останню розкішну квартиру у Лос-Анджелесі через серйозні фінансові проблеми.

Повʼязані теми:

Наступна публікація