"Океан Ельзи" з оркестром: Вакарчук влаштує благодійний концерт у Національній опері України

"Океан Ельзи" з оркестром: Вакарчук влаштує благодійний концерт у Національній опері України

Фото: instagram.com/okeanelzy_official

Зібрані кошти будуть спрямовані на підтримку сімей та дітей загиблих захисників України.

21 січня 2019 року в Національній опері України за ініціативи Святослава Вакарчука відбудеться благодійний концерт гурту "Океан Ельзи", масштабне шоу якого минуло в на день Незалежності на НСК "Олімпійський", у супроводі Національного камерного ансамблю "Віртуози Києва".

Кошти, зібрані з квитків на концерт, будуть спрямовані на підтримку сімей та дітей загиблих захисників України.

"Ідея проведення такого концерту в Києві, вдома, народилась після нашого виступу з литовським оркестром Святого Кристофора наприкінці грудня 2018 року у Вільнюсі. Кошти, зібрані під час того виступу були передані на допомогу, зокрема, Луганському дитячому будинку, що після початку війни був переміщений  та розташований в приміщеннях Сєвєродонецького інтернату", - розповів лідер гурту Святослав Вакарчук.

Також музикант зазначив, що концерт 21 січня в Києві у Національній опері України також буде благодійним і усі зібрані з квитків кошти будуть передані сім’ям, дітям загиблих захисників України.

"Це саме ті, хто потребують нашої і моральної і матеріальної підтримки. Я вважаю, що дуже важливо забути хоч на мить про наші буденні, інколи надумані, проблеми, про передвиборчу лихоманку і решту речей, які відволікають увагу від справді важливого. Щиро сподіваюсь, що цей концерт, ця добра справа об’єднають нас усіх", - зазначив артист.

Формат "Океан Ельзи з оркестром" – це завжди особливий настрій та тонка емоція, коли найвідоміші хіти групи (від "Друг", "Така, як ти" до "Обійми" та "Небо над Дніпром") звучать у супроводі витонченого струнного звуку. А цього разу спеціальна візуальна історія додасть неймовірної чарівності події. До Києва з Вільнюсу запрошено відомого литовського художника-освітлювача Арвідаса Буінаускаса, який розробив спеціальне світлове шоу для виступу ОЕ з оркестром.

Повʼязані теми:

Наступна публікація