Олег Винник, DZIDZIO та Серьога повертаються на "Танці з зірками"

Олег Винник, DZIDZIO та Серьога повертаються на "Танці з зірками"

Олег Винник, DZIDZIO та Серьога повертаються на "Танці з зірками"

Фото: прес-служба каналу "1+1"

У неділю, 24 листопада, стануть відомі імена переможців.

Цієї неділі о 21:00 на телеканалі "1+1" відбудеться довгоочікуваний суперфінал "Танців з зірками".

Поки телеглядачі з нетерпінням чекають на оголошення пари-переможця сезону, на яскраві постановки та запальні номери, команда проєкту приготувала декілька сюрпризів. Імена зірок, які виступатимуть з перфомансом, досі в таємниці.

На фінал буде запрошено багато відомих артистів українського шоу-бізнесу. Так, цього разу балкон вестимуть по черзі одразу декілька ведучих. Прихильниці проєкту знову побачать співака Олега Винника.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Заради підтримки своїх колег по паркету на проект повернуться DZIDZIO та Серьога.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Вони також зустрічатимуть учасників після виступів і першими чутимуть оцінки суддів. До зірок також приєднається співачка Ольга Горбачова та солістка гурту "The Hardkiss" Юлія Саніна.

Крім того, цієї неділі будуть названі фаворити VIVA! Хто отримає престижну нагороду, глядачам стане відомо вже скоро. Вчора на святкуванні 15-річчя журналу VIVA!, суперфіналістка шоу Анна Різатдінова та її партнер Олександр Прохоров порадували гостей виконанням зворушливого модерну, який олімпійська призерка присвятила своєму сину. А найсексуальніша пара третього оновленого сезону - Даніель Салем та Юлія Сахневич здивували всіх присутніх чуттєвим вальсом, який розповідає про довгоочікувану зустріч після довгої розлуки.

Журнал відзначав талановитих та успішних представників українського шоу-бізнесу. Так, керівник жанрового напрямку "Великі розважальні шоу" "1+1 Продакшн" Володимир Завадюк отримав почесну нагороду – "Продюсер року". Саме під його керівництвом шоу "Танці з зірками" та "Голос країни" залишаються найрейтинговішими розважальними проєктами країни вже декілька років поспіль.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Нагадаємо, у жіночому суперфіналі переможцем стане та пара, яка набере найбільшу кількість балів у сумі за результатами оцінок суддів за всі виступи і глядацького голосування. Прихильники вже встигли наректи найтехнічнішою парою Анну Різатдінову та Олександра Прохорова. Саме їхні танці досить часто підкорювали суддів проєкта, які неодноразово високо оцінювали виступи спортсменки. Найпристраснішими вважаються Ксенія Мішина та Женя Кот. Їхні почуття та сексуальність були невід’ємною частиною всіх виступів. А народною любов’ю сезону стала Вікторія Булітко та Дмитро Дікусар, зворушливі виступи пари не залишають байдужим нікого і завжди супроводжуються гучними оплесками й оваціями.

Чи впораються зірки з надскладним фінальним завданням і хто стане переможцем "Танців з зірками", прихильники шоу дізнаються вже цієї неділі о 21:00. Тим часом ТСН.ua пропонує читачам альтернативне голосування у виборі  пари-переможця.

Наступна публікація