Олег Винник розповів, як у Греції відсвяткував 46-річчя

Олег Винник розповів, як у Греції відсвяткував 46-річчя

Фото: прес-служба Олега Винника

Артист вирушив до теплих країв, де релаксував біля моря.

Співак Олег Винник, який 31 липня відсвяткував 46-річчя, розповів, як цьогоріч провів свій день народження.

Зазвичай артист відзначає своє свято з близькими без помпезних банкетів і вечірок. Цього ж року виконавець вирушив у відпустку до Греції, на острів Корфу.

"Я чув багато цікавого про Грецію, але досі жодного разу там не був. І після кількох концертних турів відчув, що відпустка мені просто необхідна. Інакше до Нового року не дотягну... У свій день народження просто лежав і дивився на море. Мовчки", – зізнався Олег.

Фото: прес-служба Олега Винника

На запитання журналістів, яку пісню Винник виконував цього року найчастіше, співак відповів: "Вовчиця" без "Щастя" не буває... А "Щастя" - без "Ніно". Не знаю, скільки тисяч разів я їх вже заспівав, але мені не набридає. Я кожен раз заново переживаю ті почуття та емоції, з якими писав ці пісні. Але моя улюблена пісня – "Еще вчера". Ця балада для мене настільки сокровенна, що я кожен раз співаю її, як вперше".

Крім того, музикант поділився найближчими цілями і відверто розповів, про що він мріє.

"Є великі концертні плани. Ще хочу в Берліні попрацювати в студії над новими піснями перед осіннім туром. Але найбільша мета або мрія – нематеріальна. Проводити більше часу з рідними. Ми один одного рідко бачимо. Був період, коли я дуже багато працював, всього себе присвячував творчості: концерти, сцени, люди... Картинки змінювалися, як у калейдоскопі. Але зараз у мене новий етап: досягнуто багато, і я дуже хочу дійти до того моменту, щоб просто насолоджуватися життям", - зазначив виконавець.

Нагадаємо, не так давно блондин Олег Винник з незвичайною зачіскою показав себе юнаком. Співак поділився архівних фото у фотоблогу.

Повʼязані теми:

Наступна публікація