Олег Винник вирушає у концерний тур з концептуально новим шоу

Олег Винник вирушає у концерний тур з концептуально новим шоу

Фото: instagram.com/olegg.vynnyk

Артист представить нову концертну програму "Безумна Любов".

Популярний український співак, улюбленець жінок Олег Винник, який напередодні Різдва разом із Олександром Пономарьовим записав колядку, наразі проанонсував новий концертний тур.

Розпочне свої гастролі артист виступами в містах України до Дня закоханих і свята весни, а завершиться наступної осені в країнах Європи.

В рамках так званого "марафону кохання" кумир мільйонів презентує програму "Безумна Любов" і представить глядачам концептуально нове шоу.

Так, перша частина туру стартує  вже 18 лютого в Хмельницькому. Потім вона охопить з десяток міст, серед яких Харків,  Дніпро, Бровари і фінішує в Полтаві 14 березня.

Фото: прес-служба Олега Винника

У рамках концертів фанати почують і танцювальні суперхіти, і душевні балади і гарячі новинки у виконанні Винника. А також організатори обіцяють якісне світло та звук від найкращих професіоналів України. Загальна концепція шоу задумана максимально видовищно і лаконічно. 

Нагадаємо, не так давно під час сольного концерту співака Олега Винника в Палаці спорту в Києві сталася бійка між фанатами. Причиною неабиякої сутички стало бажання зайняти місце поближче до сцени. У тисняві й почалася штовханина та лайки спочатку жінок. Вони билися руками. За одну з них заступився чоловік і почав відштовхувати інших. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація