Олександр Цекало заплатив ексдружині, щоб вона повернула своє дівоче прізвище - ЗМІ

Олександр Цекало заплатив ексдружині, щоб вона повернула своє дівоче прізвище - ЗМІ

Олександр Цекало заплатив ексдружині, щоб вона повернула своє дівоче прізвище - ЗМІ

Шоумен змусив Вікторію Галушку позбавитись його прізвища.

Відомий продюсер Олександр Цекало, який наразі щасливий у стосунках з молодою дружиною Дариною Ервін, за гроші відняв своє прізвище у ексдружини Вікторії Галушки.

Оскільки шоумен дуже волів, щоб нова дружина носила його прізвище, то на її прохання, він змусив колишню дружину повернути своє дівоче.

"Олександр переконаний: нова дружина повинна носити його прізвище. Але та відмовлялася і пояснювала це тим, що одна Цекало досі існує, адже ексдружина Вікторія не змінила паспортні дані після розлучення", - заявив інсайдер із оточення продюсера.

Олександр Цекало та Дарина Ервін / Фото: ru.hellomagazine.com

Так, за повідомленням сайту "СтарХіт" Вікторія нещодавно у Києві відвідала відділ реєстрації актів цивільного стану, щоб змінити прізвище з Цекало на Галушку.

"Саша вчинив по-чоловічому: залишив їй будинок, машину ... І, між іншим, досі повністю утримує сім'ю. Але Галушка ніяк не хотіла розлучатися із зірковим прізвищем. Зрештою нічого не залишалося - заплатив. Віка ж за умовами домовленостей повинна була поїхати на батьківщину, в Україну, і офіційно повернути собі дівоче. Щоб все було чесно, Цекало навіть найняв адвокатів, які проконтролювали процес", - повідомив інсайдер. 

Нагадаємо, Олександр Цекало протягом 10 років був одружений на сестрі Віри Брежнєвої Вікторії Галушці. У них є двоє спільних дітей. А про одруження продюсера з Дариною Ервін стало відомо навесні цього року.

Повʼязані теми:

Наступна публікація