Олександр Стоянов зворушливо привітав Катерину Кухар із першою річницею шлюбу

Олександр Стоянов зворушливо привітав Катерину Кухар із першою річницею шлюбу

Фото: instagram.com/ekaterinakukhar_official

Рік тому пара офіційно побралася.

Прима балерина, суддя шоу "Танці з зірками" Катерина Кухар та прем’єр Національної опери України Олександр Стоянов святкують першу річницю шлюбу.

Так, рік тому пара офіційно побралася в столичному РАЦСі. Коханий Кухар вдався до спогадів і вирішив поділилися з прихильниками відео з роспису. У ролику Катерина у розкішній бежевій сукні та Олександр у смокінгу обмінюються обручками та ставлять свої підписи.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandr Stoianov / Стоянов (@stoianov_aleksandr) on

Крім того, Стоянов зворушливо звернувся до коханої.

Рівно рік тому ми знову поклялися кохати одне одного вічно! І нехай ми вже 10 років разом, але цей рік був особливим, адже ми зуміли зробити те, чого не робили жодного разу за весь цей час: дуже довго відпочивали і насолоджувалися нашою родиною. І ще у сто крат сильніше огорнули наш світ любов'ю! Ти моя муза, мій храм, моя стихія і кохання всього життя! Нехай так буде завжди!

написав Олександр

Зауважимо, 6 років тому Катерина Кухар та Олександр Стоянов обвінчалися у церкві. А 2018 року узаконили стосунки в США, та в Україні свідоцтво про шлюб було недійсним. Торік закохані зіграли весільну церемонію у прямому ефірі "Танців з зірками".

Нагадаємо, раніше Олександр Стоянов розповів, як зваблював Катерину Кухар. Прем’єр балету ретельно планував свої залицяння.

Повʼязані теми:

Наступна публікація