Олексій Маклаков розповів, що Панін був дуже вразливою людиною

Олексій Маклаков розповів, що Панін був дуже вразливою людиною

Ми беззахисні перед смертю - Маклаков / Фото: kino-teatr.ru

Маклаков дякує долі за знайомство з Андрієм Паніним.

Російський актор Олексій Маклаков, відомий як прапорщик Шматко з серіалу "Солдати", розповів кореспонденту ТСН, що артист Андрій Панін, який помер 7 березня в Москві, завжди в роботі високо ставив планку і завжди справлявся.

"Я зайвий раз переконався, що ми беззахисні перед смертю. Це величезна втрата для театру і кіно. Ми були добре знайомі. Не пам'ятаю де познайомилися, але це не важливо. Головне, що доля подарувала мені це знайомство".

Російський актор розповів, що Панін був дуже вразливою людиною, і він намагався це приховувати.

Читайте: Андрій Панін тримав публіку своєю загадкою, а не скандалами - Горянський

"Усміхнений Андрюша з сумними очима. Він мав головну якість - акторську таємницю. Глядачі завжди хотіли її розгадати. Шкода, що йдуть актори, які володіють цією таємницею", - говорить Маклаков.

"Я не можу нікого порівнювати. Він був яскравою зіркою. Його важко порівняти. Він завжди високо ставив планку і завжди справлявся. Головне, щоб він був у наших серцях", - продовжив артист.

"Я буду від нього переймати дбайливе ставлення до професії і до слова. Його творчий заповіт - охороняти і обожнювати професію, якою він займався", - підсумував Андрій Маклаков.

Нагадаємо, за декілька годин до смерті Андрія Паніна було номіновано на головну кінопремію Росії – "Ніка" - у номінації "Кращий актор" за роль у стрічці "Спокута". У 2013 році глядачі побачать ще дві стрічки з Паніним у головній ролі – "Шерлок Холмс" та "Гетери майора Соколова".

Кореспондент ТСН Наталія Зотова

Повʼязані теми:

Наступна публікація