Олена Кравець показала, як її маленькі двійнята "роблять їжачка"

Олена Кравець показала, як її маленькі двійнята "роблять їжачка"

Олена Кравець показала, як її маленькі двійнята "роблять їжачка"

Акторка розповіла, чи стало їй легше поратися з дітьми відтоді, як вони підросли.

Зірка студії "Квартал 95" Олена Кравець, яка разом із підрослими двійнятами вбралася в однакові сорочки, розповіла, як порається з трьома дітьми, йдеться у "Світському житті".

За словами Кравець, відтоді, як двійнята Катерина та Іван підросли, за ними стало легше доглядати.

"По-перше, вони самі ходять, їх не потрібно носити. Вони такі смішні. Катруся навчилася робити їжачка, і тут же Іванко навчився робити їжачка. І коли вони вдвох починають сопіти носами, як їжачки, ну все, я взагалі відлітаю", - зізналася Кравець.

Зауважимо, що цього року Олена разом з чоловіком Сергієм відсвяткували ювілей подружнього життя. Пара вже 15 років разом. Кравець згадала, як вони з коханим провели свято.

Олена Кравець розповіла, як 2 години дивилася концерти Олега Винника

Олена Кравець розповіла, як 2 години дивилася концерти Олега Винника

"Ми зрозуміли, що жодного разу ніде не були вдвох. Ми були з "Кварталом", ми їздили на гастролі. Це, кажу, вже просто непристойно. Давай, кажу, звалимо кудись, нам треба відпочити. Ми вирішили поїхати до Грузії", - почала розповідати акторка.

За словами Олени, за день до виїзду їй зателефонував чоловік і розповів, що й його друг у цей день святкує 15 років подружнього життя з дружиною.

"За день до виїзду мені телефонує Сергій і каже: "Оленко, у мене тут друг, уявляєш, у них теж 15 років у цей же день і в цей же рік вони одружилися. У них також 15 років". Я кажу: "І?". Він каже: "Ні, вони нічого. Просто вони теж ніде не були вдвох. Загалом, ми поїхали вчотирьох", - зізналася артистка.

Нагадаємо, у серпні Олена Кравець замилувала відео з підрослим сином. Малюк зосереджено вивчав нову іграшку.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Виховання дітей
Наступна публікація