Олена Шоптенко похизувалася стрункими ніжками у короткій піжамі

Олена Шоптенко похизувалася стрункими ніжками у короткій піжамі

Фото: instagram.com/alena_shoptenko

Танцівниця поділилася, що багато читає про особистісний ріст.

Український хореограф, учасниця проєкту "Танці з зірками" Олена Шоптенко поділилася з фанами новим гарним фото.

На сторінці в Instagram знаменитість розмістила світлину, на якій зображена сидячи на підлозі. Олена позує у короткій піжамі, яка гарно підкреслила стрункі ноги знаменитості.

Фото: instagram.com/alena_shoptenko

Шанувальникам Шоптенко розповіла, що останнім часом читала багато матеріалу про особистісний ріст і натрапила на фразу, яка згодом їй найбільше запам'яталася і навіть стала маркером у запитаннях до себе:

"Найбільш незручна відповідь – найправильніша". Перечитавши останнім часом безліч матеріалу з особистісного росту, я прийшла до висновку, що найбільше мені запам'яталася саме ця фраза. Вона ж згодом і стала для мене маркером в багатьох питаннях до себе. Коли ставиш собі запитання, наприклад, про свої цінності або про те, чого дійсно хочеш. Те часто ігноруєш відповідь найбільш незручну. Ту, яка не відповідає твоєму усталеному способу життя, соціальному стану, віку або ще чомусь

поділилася Олена

Знаменитість одразу навела власний приклад і поділилася, що раніше вважала, що хоче запаморочливу кар'єру і купу роботи. А коли почула цю фразу, усвідомила, що насправді хоче побут і займатися сім'єю.

Нагадаємо, днями Олена Шоптенко відверто розповіла про особливість, яка "заважає їй жити". Хореографиня вирішила поговорити з підписниками у фотоблогу.

Повʼязані теми:

Наступна публікація