Олена Шоптенко розповіла про домагання "вусатого дяді" в метро

Олена Шоптенко розповіла про домагання "вусатого дяді" в метро

Фото: instagram.com/alena_shoptenko

Інцидент стався, коли танцівниці було 15 років.

Українська хореографиня, учасниця та переможниця шоу "Танці з зірками" Олена Шоптенко розповіла, як стала жертвою домагань.

Так, коли майбутній знаменитості було 15 років, до неї чіплявся в метро дорослий чоловік. Про це вона розповіла на своїй сторінці в Instagram та закликала не плутати флірт з домаганням.

"Якийсь дорослий чоловік в метро вирішив, що може чіпати дитину і не соромився це робити. Тоді я втекла, бо точно знала, що це не нормально, але боялася щось сказати і не знала, що робити", – пригадала артистка.

Танцівниця додала, що зараз вона б вже не пішла від сорому до іншого кінця вагона, а зробила б все, щоб цей чоловік запам’ятав їхню зустріч.

"Зараз у мене вже великий арсенал можливостей протидіяти таким "мацальникам". Тому що це не флірт, не привід усміхатися, це не "прикольно" і точно не привід пореготати з друзями. Це домагання. І потрібно робити все, що можна, щоб захистити себе", – написала зірка.

У коментарях приголомшені фанати подякували Олені за те, що вона поділилася цією історією.

  • Олено, спасибі, що ділитеся
  • Круто, що ви порушуєте такі важливі теми
  • Спасибі! Це важлива інформація

Нагадаємо, не так давно Олена Шоптенко зі сльозами на очах вперше розповіла, що її мама померла. Тетяна Василівна пішла з життя у травні 2020 року.

Повʼязані теми:

Наступна публікація