Олена Шоптенко з клоунським носом відсвяткувала перший рочок сина

Олена Шоптенко з клоунським носом відсвяткувала перший рочок сина

Олена Шоптенко з клоунським носом відсвяткувала перший рочок сина

Фото: instagram.com/alena_shoptenko

Танцівниця зворушливо привітала малюка.

Українська хореографиня Олена Шоптенко, яка нещодавно розповіла, де познайомилась з чоловіком, наразі святкує перший день народження сина Олексія.

На своїй сторінці Instagram танцівниця розмістила знімок, на якому позує разом з сином та чоловіком у святкових ковпаках та з клоунськими носами.

Родинну світлину Олена супроводила зворушливими словами, у яких описала всі свої материнські емоції.

Фото: instagram.com/alena_shoptenko

"Нам виповнився 1 рік! Просто не віриться, що пройшов вже цілий рік, в якому було безліч безсонних ночей, розгубленості, дикої втоми, болю в спині, а також безмірної любові і безмежного щастя. Раніше - до того, як я стала мамою, ось це "ми" мені завжди було дуже дивно чути від матусь. Мені здавалося, що як тільки дитина відокремився від матері - вона вже "вона" - людина, яка розвивається в своєму житті. А мами, які так говорять, просто занадто сильно розчиняються в своїх дітях", - зазначила зірка.

Олена Шоптенко / Фото: instagram.com/alena_shoptenko

Однак за її словами це "ми" наразі найкраще, що сталося в її житті.⠀

"Тепер це "ми" - це найкраще, що трапилося зі мною в житті. І я не уявляю себе без цього "ми"! Починаючи від почуття радості, що "ми покакали" - того, що вже деякі забули і вже наближається "ми пішли". Цей непримітний зв'язок матері і дитини настільки сильний і непохитний, що, відчуваю, коли ОО виповниться 18, я все ще буду говорити "ми вступили до університету" або "стали чемпіонами Світу".⠀Я така щаслива, що тепер теж говорю це "ми". З днем ​​народження, син! Будь щасливий! А ми з @kzmr_mlvch завжди будемо поруч", - підсумувала хореографиня.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що Олена Шоптенко пішла на роботу до Поплавського.

Повʼязані теми:

Наступна публікація