Олена Шоптенко замилувала фото з крихітним сином та чоловіком

Олена Шоптенко замилувала фото з крихітним сином та чоловіком

Олена Шоптенко замилувала фото з крихітним сином та чоловіком

Фото: instagram.com/alena_shoptenko

Зірка поділилася родинним зображенням у фотоблогу.

Хореограф, фіналістка "Танців з зірками" Олена Шоптенко, яка згадала свій перший танцювальний конкурс, замилувала фанів родинним фото.

На сторінці у Instagram танцівниця виклала світлину, де постає разом з крихітним сином та чоловіком Олексієм. Олена тримає на руках маленького Олексійка, а її коханий робить фотографію.

"Сьогодні рівно місяць, як я можу кожен день загадувати бажання, пробираючись між чоловіком та ОО (Олексій Олексійович – син подружжя, - прим.ред). Поки всі збуваються і дуже смачно пахнуть. Найкращий місяць", - прокоментувала Шоптенко.

Нагадаємо, що Олена Шоптенко народила свого первістка чоловіку Олексію 9 червня цього року. Малюка подружжя назвало так, як і батька – Олексієм. Цікаво, що про вагітність Олена дізналася, коли брала участь у проекті "Танці з зірками". Проте таємницю хореографа знав лише її партнер за паркетом Ахтем Сеітаблаєв.

Зауважимо, що вже восени стартує новий сезон проекту "Танці з зірками". А от чи візьме у ньому участь Олена Шоптенко, залишається загадкою.

Повʼязані теми:

Наступна публікація