OLEYNIK у кліпі на нову композицію зачитав реп та ввів новий термін в мову флірту

OLEYNIK у кліпі на нову композицію зачитав реп та ввів новий термін в мову флірту

OLEYNIK у кліпі на нову композицію зачитав реп та ввів новий термін в мову флірту

Фото: YouTube

Артист представив відео до треку "Шот-шот".

Український співак OLEYNIK, який 2015 року відмовився від підтвердженої участі у "Новій хвилі", наразі представив відеороботу на новий трек "Шот-Шот".

Нова пісня символізує новий етап у творчості артиста.

Сингл стилістично відрізняється від ранніх робіт OLEYNIK завдяки співпраці з прогресивним саундпродюсером і аранжувальником Томашем Лукачем.

Екранізація треку - кадри, які змінюються, настільки ж непередбачувано, як закохана людина проявляє межі своєї особистості: флірт, гумор, терпіння, підтримка, гра, емоції або впевнене спокій.

"Шот" - це не тільки кидок м'яча, постріл або клацання затвора камери. Я довго шукав ємне слово, яке б висловило сплеск гормонів, коли дві людини зустрічаються поглядами і їх охоплює хімія. Це як знімок фотографа, до якого ти не готовий, без попередження і постановок. Ти йдеш по вулиці, і раптом дивишся в очі незнайомої дівчини, і у вас тут же виникає "Шот-Шот" - потужний викид ендорфінів, що називають "коханням з першого погляду". Коли зіниця розширюється, а логіка відключається. І ти впевнений, що зустрів людину, яку знав все життя. Так що якщо одного разу ви почуєте фразу "У нас стався шот-шот", ви зрозумієте, про що мова", - коментує свою роботу OLEYNIK.

Робота над відео "Шот-шот" проходила в павільйоні. Артист свідомо відмовився від використання декорацій або відкритого простору. Все знято на одному диханні, перерви знадобилися лише на зміну образів.

Спеціально для знімань український бренд BRAZHE розробив авторські світшоти з фірмовим хештегом #shotshot.

Повʼязані теми:

Наступна публікація