Ольга Горбачова вперше заспівала з дочкою і змусила жінок плакати

Співачка дала довгоочікуваний сольний концерт.

В театрі імені Івана Франка відбулася довгоочікувана прем'єра сольної програми Ольги Горбачової "Самый Лучший День".

Як і обіцяла співачка, це було повне перевтілення зі звичного холодного образу саркастичної телеведучої і солістки групи "Арктика" в тонку і раниму творчу жінку, яка зуміла за дві години зворушити глядачок до сліз відвертими віршами та особистими історіями.

Впродовж виступу Ольга Горбачова змінила незліченну кількість вбрань, чим не тільки вразила світську частину аудиторії, але й показала всім присутнім у залі жінкам наскільки вони бувають різними. Кожне вбрання висловлювало одну з багатьох ролей сучасної жінки - господиню, коханку, мати, музу.

Родзинкою вечора став перший спільний виступ Ольги Горбачової зі старшою донькою Поліною! Зала на ура прийняла відомий хіт "Я Люблю Его", у виконанні талановитого сімейного дуету.

Прем'єру музичного семінару Ольги Горбачової прийшли розділити зіркові подруги співачки Даша Астаф'єва, група "НЕАНГЕЛИ", співачка Камалія і хрещена старшої дочки Поліни - Ассія Ахат.

Цікаво, що майже про кожну Ольга встигла сказати зі сцени кілька теплих і жартівливих слів.

По завершенні концерту публіка аплодувала стоячи. У кулуарах глядачі обговорювали, що незвичайним у концерті було все - від особистого розсадження гостей Юрієм Нікітіним до сценографії і спільної молитви Ольги з залою за чоловіків в нашій країні.

Нагадаємо, Горбачова зізналася, що страждала від комплексу батькової дочки. Артистка закликала жінок не конкурувати з чоловіками.

Повʼязані теми:

Наступна публікація