Ольга Орлова поділилася рідкісними старими фото з Жанною Фріске

Артистка згадує, якою була її відома подруга.

Раптова смерть російської співачки Жанни Фріске стала справжнім ударом не лише для її родичів та фанатів, а й для близької подруги Ольги Орлової, яка до останнього подиху Жанни була поряд  з нею.

Орлова ніяк не може змиритися з втратою близької людини. Останні декілька тижнів сторінка Ольги в Instagam повністю всіяна рідкісними світлинами двох кращих подружок.

І Орлова не припиняє викладати нові й нові фотографії. Зокрема, у фотоблозі співачки можна побачити зовсім юних Ольгу та Жанну за часів, коли вони співали у гурті "Блестящие".  

"Друзі! Я дуже вдячна кожному з вас за теплі слова і підтримку в ці дні, в які мені було дуже непросто ... Я отримала кілька тисяч листів і повідомлень, і, зізнаюся чесно, навіть половину не встигла прочитати, але обіцяю зробити це обов'язково. Переглянула купу фотографій ... Такі прекрасні спогади ... Деякими хочу ділитися з вами, якщо дозволите ... ", - написала Ольга Орлова під одним з архівних знімків.

Нагадаємо, російську співачку Жанну Фріске поховали під бурхливі оплески. Зірка спочиватиме на Ніколо-Архангельському кладовищі.

Повʼязані теми:

Наступна публікація