Оля Полякова розповіла, чому так довго приховувала чоловіка

Оля Полякова розповіла, чому так довго приховувала чоловіка

Полякова розповіла, чому розсекретила чоловіка / Фото: viva.ua

Супербілявці набридли чутки навколо її особистого життя.

Українська співачка Оля Полякова, яка вперше прикрасила обкладинку глянцю разом з чоловіком, розповіла, чому так довго приховувала коханого і чому нарешті наважилася його показати.

За словами Полякової, їй набридли чутки, які розповсюджувалися навколо її особистого життя.

"А скільки можна додумувати? Що тільки не придумували?! Говорили, що йому 70 років, що він страшний мафіозі, олігарх... І я нарешті вирішила розповісти правду про своє життя: так, у мене є чоловік, він - класний чоловік, йому не 70, він молодий, гарний, у нас прекрасна родина", - розповіла Оля, пише "Комсомольская правда".

Окрім того зірка зізналася, що не носить обручку. Як пояснила Супербілявка, вона сама довгий час себе сприймала молодою дівчиною і вважала за потрібне зайвий раз не світити своїм статусом.

"А ще я, напевно, сама подорослішала. Я не ношу обручки, і, як мені здається, проблема в тому, що я сама себе весь час сприймала, що я ще така дівчинка, така молоденька, чоловіка краще не світити... Я внутрішньо не хотіла дорослішати. Напевно, все ж прийшов той вік, двоє дітей, чоловік, коли про це вже потрібно розповісти", - пояснила артистка.

Нагадаємо, Оля Полякова розповіла, як посеред ночі вибігла з машини і ховалася у лісі від чоловіка. Артистка розповіла про своє сімейне життя.

Повʼязані теми:

Наступна публікація