Оля Полякова у сріблястому боді засунула в горло метрову ковбасу в новому кліпі

Оля Полякова у сріблястому боді засунула в горло метрову ковбасу в новому кліпі

Артистка випустила відео на трек "Взрослая девочка".

Українська співачка Оля Полякова, яка днями відповіла на слова Валерія Меладзе, що вона фрік, випустила чергову кумедну відеороботу.

Артистка представила новий кліп на запальну композицію "Взрослая девочка". Сюжет відео і пісні – про те, що в потоці справ і життєвих турбот потрібно берегти свою внутрішню дівчинку: піклуватися про неї, пестити й регулярно вигулювати.

Крім того, відео втілює у собі мрію кожного артиста: наплодити своїх клонів і підраховувати прибуток, забувши про труднощі гастрольного графіку та "життя на колесах" по розбитих дорогах.

Над найекспериментальнішим кліпом співачки працював Любомир Левицький — знаменитий український режисер, що працює в Голлівуді. Левицький не спеціалізується на музичних відео, але для Полякової зробив виняток. Режисер створив технічно складну, амбітну роботу, головну роль в якій виконала зірка комедійної франшизи "Скажене весілля" Інна Приходько.

Іншою особливістю відео стало використання нейромаркетингових досліджень, які здійснила одна з українських компаній. Зокрема завдяки нейромаркетингу вийшов продукт, максимально близький до потреб і очікувань аудиторії Полякової.

"Перед нами стояло завдання комплексно проаналізувати кліп Олі: визначити, які кадри в кліпі більше подобаються людям, а які краще переробити, які слова в пісні приємні, а які не зовсім зрозумілі. Реакції фокус-групи вимірювали спецобладнанням: нейрошоломом, датчиками вимірювання пульсу і поту на пальцях, пристроєм для фіксації погляду. Все це допомогло визначити сцени з максимальним залученням глядача і моменти, які потребують доопрацювання. Всі наші рекомендації були прийняті командою продакшну і успішно внесені до фінальної версії кліпу, що дозволило йому стати таким, який буде краще "заходити" мозку людини", - прокоментували у компанії.

Над піснею працювали Дмитро Сисоєв — постійний співавтор Олі, відповідальний за її хіти "Лед тронулся" і "Эй, секундочку", та відомий український музикант Мирослав Кувалдін.

Нагадаємо, що 26 жовтня 2021 року в київському "Палаці Спорту" Оля Полякова дасть фінальний концерт в рамках шоу-програми "Королева ночи".

Нагадаємо, не так давно струнка Оля Полякова у бікіні похизувалася нескінченно довгими ногами. Артистка позувала у фонтані.

Повʼязані теми:

Наступна публікація