Організатор виступу Ані Лорак в Одесі готовий "воювати за російську мову" та "гнати нациків"

Організатор виступу Ані Лорак в Одесі готовий "воювати за російську мову" та "гнати нациків"

Фото: instagram.com/anilorak

Позиція Артема Вознюка викликає багато запитань у українців.

Активіст Сергій Стерненко на своїй сторінці у Facebook оприлюднив пост з організатором концерту Ані Лорак в Одесі Артемом Вознюком.

У дописі Стерненко зазначив, що Вознюк писав, що українське майбутнє в Україні це "херня" та обіцяв "гонять нациков".

"А це організатор концерту Ані Лорак в Одесі.  Артем Вознюк, власник кінотеатру "Москва". Писав що українське майбутнє в Україні це "херня" та обіцяв "гонять нациков". Виступи Лорак заплановано в клубі "Ітака" на 16 та 17 серпня. Також Лободу в Одесу везе компанія MaxArt", - зазначив активіст.

А це організатор концерту Ані Лорак в Одесі. Артем Вознюк, власник кінотеатру «Москва». Писав що українське майбутнє в...

Опубликовано Сергій Стерненко Понедельник, 19 июля 2021 г.

Зазначимо, що Артем Вознюк є власником "Просто Ради.О". Він також має мережу кінотеатрів Одеса-Кіно в Києві, Одесі, Дніпрі та Кривому Розі.

Нагадаємо, що у серпні в Одесі очікується справжній аншлаг із суперечливих виконавців – Ані Лорак виступатиме 16 і 17 серпня у клубі "Ітака". Перед нею, 14 серпня,  до клубу поруч – "Ібіца" заїде Світлана Лобода.

8 серпня, також у "Ібіці", планує виступити скандальний репер Баста. Нагадаємо, що виконавець потрапив до "чорного списку" Мінкульту в січні 2018 року. Але згодом артисту-українофобу був дозволений в'їзд до України. Так, 31 серпня 2020 року на адресу Мінкульту надійшов лист від СБУ про зняття заборони в'їзду на територію України і виключення з переліків осіб, які представляють загрозу національній безпеці, громадянина РФ Василя Вакуленко. Після чого репера і виключили з переліку осіб, які створюють загрозу нацбезпеці.

Повʼязані теми:

Наступна публікація