Організатори музичної премії YUNA-2019 анонсували дві нові номінації

Організатори музичної  премії YUNA-2019 анонсували дві нові номінації

Фото: facebook.com/YUNA.MUSICAWARDS

Наступного року будуть деякі зміни у регламенті.

22 березня наступного року у Палаці "Україна" відбудеться восьма щорічна національна професійна музична премія YUNA "Найкращі в музиці", де цого року тріумфатором став MONATIK.

Сьогодні організатори проанонсували перші зміни в регламенті, які цього року розширять музичний простір церемонії.

Так, український продюсер Павло Шилько та Експертна рада Національної музичної премії YUNA ввели дві нові номінації  – "Найкращий електронний хіт" та "Найкращий хіп-хоп хіт",  учасником яких зможе стати кожен, незалежно від ротацій, чиї пісні були у вільному доступі в мережі інтернет з 1 листопада 2017-го до 31 жовтня 2018 року. 

"Для нас дуже важливо розширювати музичні горизонти. Публіка зростає, і, відповідно, з'являються нові музичні стилі, які ми не можемо обійти стороною. YUNA 2019 лише починає дивувати своїми змінами, які торкнуться не тільки регламенту", – поділився генеральний продюсер премії Павло Шилько.

Артисти та гурти відсьогодні можуть подати заявку на участь у відборі, яку перевірить Експертна рада.

Стати частиною грандіозного шоу можна, відправивши заявки на електронну пошту до 15 листопада включно. 

Нагадаємо, у цьогорічній церемонія нагородження музичною премією у номінаціях були присутні Іван Дорн та Світлана Лобода, які гастролюють у РФ, проте генпродюсер YUNA Павло Шилько, пояснив, чому їх не прибрали з номінацій.
 

Повʼязані теми:

Наступна публікація