Організатори "Євробачення-2017" представили свою позицію про ситуацію із Росією на конкурсі

Організатори "Євробачення-2017" представили свою позицію про ситуацію із Росією на конкурсі

Фото: heybanda.com

На брифінгу повідомили також деталі проведення конкурсу.

У Києві триває прес-брифінг організаторів "Євробачення-2017", присвячений результатам візиту представників іноземних делегацій та преси країн-учасниць пісенного конкурсу.

Окрім загальних питань проведення, як от довжина червоної доріжки на церемонії відкриття, або ж оголошення зірок, котрі відкриють конкурс, на заході підняли питання учасниці від Росії.

Відомо, що країну представить дівчина з інвалідністю – Юлія Самойлова. Проблемним питанням, через яке СБУ перевірить можливість в'їзду артистки на територію України стали її виступи в Криму.

При цьому, сама виконавиця жодних проблем не бачить та наголошує, що на поїздку до Києва налаштована позитивно.

Журналіст "Радіо Свобода" Ольга Ремовська повідомила, що В'ячеслав Кириленко та супервайзер "Євробачення" Йон Ола Санд висловилися стосовно співачки з Росії.

Так, у своєму блозі Ольга написала цитати організаторів конкурсу.

"З боку Європейської мовної спілки претензій до російської делегації немає, справа за рішенням української влади", - зазначив  Йон Ола Санд.

При цьому Кириленко на брифінгу підкреслив, що це питання "потребує додаткового вивчення, чим українські служби зараз і займаються".

За словами віце-премєр-міністра України рішення стосовно Юлії Самойлової буде прийняте на основі закону та "у дусі "Євробачення"".

Організатори музичної першості повідомили, що на церемонії її відкриття сьомого травня буде простелена червона доріжка довжиною у 265 метрів, а саме "Євробачення" у Києві відкриють тренер проекту "Голос країни-7" Джамала, Руслана, Олег Скрипка і "Друга Ріка".

Нагадаємо, стали відомі імена усіх конкурсантів цьогорічного "Євробачення" у Києві.

Повʼязані теми:

Наступна публікація