Осадча у малиновій мінісукні та з триповерховим тортом відсвяткувала 15-річчя "Світського життя"

Осадча у малиновій мінісукні та з триповерховим тортом відсвяткувала 15-річчя "Світського життя"

Фото: пресслужба каналу "1+1"

Зірки зібралися на лісовій галявині ботанічного саду ім.Гришка.

Цього року програмі "Світське життя" виповнюється 15 років.

Визначну дату команда проєкту традиційно відсвяткувала грандіозним музичним концертом просто неба, цього разу – на лісовій галявині ботанічного саду ім. Гришка.

Фото: пресслужба каналу "1+1"

Червона доріжка, зіркові гості, квіти, найвідоміші хіти зі сцени, а ще спогади про перші інтерв'ю та найщиріші побажання від гостей – на свято завітали зірки українського шоу-бізнесу, які неодноразово ставали героями програми.

Фото: пресслужба каналу "1+1"
Фото: пресслужба каналу "1+1"

Святковий концерт розпочався з вітального слова незмінної ведучої програми "Світське життя" Катерини Осадчої, яка подякувала усім телеглядачам за довіру:

Що б не відбувалося в Україні та світі, одне залишається незмінним – щосуботи наші телеглядачі бачать чергову порцію сенсацій у "Світському житті". За 15 років на наших очах кілька разів змінювалася влада, з'являлися нові світські герої, кумирами мільйонів ставали новачки у шоу-бізнесі, ми зустрічали зірок з пологових будинків та одружували їх. Тільки у "Світському житті" ексклюзивно ми вислуховували сповіді заможних та знаменитих, і були свідками карколомних подій у їхньому приватному житті. Наш проєкт надзвичайно вдячний телеглядачам, які упродовж 15 років були і залишаються з нами

зазначила телеведуча

Привітати проєкт прийшли зірки українського шоубізнесу, зокрема Вєрка Сердючка, Тіна Кароль, MONATIK, Наталія Могилевська, Олег Винник, Ірина Білик, Оля Полякова, NK, Mozgi, "Время и стекло" та багато інших.

Тіна Кароль / Фото: пресслужба каналу "1+1"

Зірки феєрично з'являлися на сцені та виконували свої культові хіти – пісні, які зробили їх суперзірками, а також вітали ведучу зі святом, жартували та разом із Катериною Осадчою пригадували найяскравіші моменти їхніх стосунків. Дехто з артистів як сюрприз презентував на сцені свої нові пісні.

Наталія Могилевська / Фото: пресслужба каналу "1+1"
Віра Брежнєва / Фото: пресслужба каналу "1+1"

В ефірі телеканалу "1+1" глядачі зможуть переглянути святковий концерт незабаром, стежте за анонсами.

Нагадаємо, "Світське життя" виходить на телеканалі "1+1" від 2008 року. У форматі інтерв'ю незмінна ведуча програми Катерина Осадча спілкується з зірками шоу-бізнесу, політиками та світськими персонами, яких вона зустрічає на різноманітних вечірках та світських заходах. Над виробництвом проєкту працює команда  Final Cut Media.

Повʼязані теми:

Наступна публікація