Осадча в ніжно-рожевій сукні представила фільм Вуді Аллена "Світське життя" в Одесі

Прем'єра стрічки відбулася на Одеському кінофестивалі.

Нова стрічка Вудді Аллена, що відкривала цьогорічний Каннський кінофестиваль, дісталася України.

Прем'єру фільму "Світське життя" влаштував телепроект "Світське життя з Катериною Осадчою" разом з Одеським міжнародним кінофестивалем.

На закритий показ стрічки у кінотеатр "Родина" завітав вищий світ Києва та Одеси. Гості проходили червоною доріжкою та опинялися у ретро-атмосфері американських 30-х.

Оригінальна назва фільму Сafé Society втілилася в імпровізований богемний бар. Також до атмосферного періоду dolce vita тієї епохи переносили символи розкішного життя: глянцевими боками виблискував ретроавтомобіль, настрій створювала джазова музика, яку транслював старовинний грамофон.

Українські прихильники Вуді Аллена виявляли свою любов до режисера, позуючи в культових окулярах режисера та табличками l Love Woody.

Телепроект "Світське життя" долучився до того, аби всеукраїнська прем'єра однойменного фільму Вуді Аллена відбулася якнайяскравіше!

"Ви ж розумієте, ми не могли лишитися осторонь, коли вже великий і неперевершений Вудді Аллен зняв "Світське життя!" - звернулася до глядачів перед показом Катерина Осадча.

"Цей фільм унікальний. Це перша робота Вуді Аллена, яку він зняв не на плівку", - відкрила показ президент Одеського кінофестивалю Вікторія Тігіпко.

За екранними пригодами авторів Джессі Айзенберга, Блейк Лайвлі та Крістен Стюарт, героїв яких затягнули модні нічні клуби, вперше в Україні на великому екрані спостерігали: Марія Єфросиніна з чоловіком, актор Олег Філімонов з дружиною, Андрій та Юлія Вороніни, Вікторія Тігіпко, ресторатор Савелій Лібкін та телеведуча Анастасія Даугуле, художники Ілля Чічкан та Маша Шубіна.

Повʼязані теми:

Наступна публікація