"Оскар-2016": безпрецендентні заходи безпеки та номінована на перемогу стрічка про Майдан

"Оскар-2016": безпрецендентні заходи безпеки та номінована на перемогу стрічка про Майдан

Церемонія оголошення переможців "Оскара" відбудеться в ніч із неділі на понеділок за київським часом.

США завмерли в очікуванні – до церемонії вручення "Оскарів" залишаються два дні. Голлівуд уже переповнений знаменитостями, до них от-от приєднається і команда стрічки про події на Майдані в Києві "Зима у вогні". Її номіновано на статуетку в категоріі документальних фільмів.

Про це йдеться в сюжеті програми ТСН.Ранок.

У голлівудському кінотеатрі "Долбі" (колишній "Кодак") тривають останні приготування до найбільшої в Америці кіноподії року. Її репетиції – і вдень, і вночі перед очима туристів з усього світу.

Цьогоріч "Оскар" відбуватиметься в умовах найсуворіших правил безпеки за всю його історію. Ба більше – його висвітлюватиме набагато менше представників медіа, ніж зазвичай – Кіноакадемія скасувала стендап-позиції і жоден український телеканал не потрапить усередину. Принаймні, по роботі.

Змінилася і сама церемонія: щоби зменшити ризик невдалих імпровізацій, жартів і довгих промов, всіх митців, що потрапили до номінації, завчасно попросили передати список тих, кому вони збираються дякувати за отримання золотої статуетки.

І цьогоріч список мам, тат і улюблених філософів не тільки виголошуватиметься, а й з'являтиметься і на спеціальному рухливому рядку.

Найбільших кіноінтриг цьогоріч кілька: чи отримає Леонардо ДіКапріо омріяного "Оскара", до якого йде з юнацтва, чи забере додому свою першу статуетку Сільвестр Сталлоне – за роль другого плану, помітну, але не за головну.

Найголовніша інтрига для України – в номінаціі документального кіно, де представлена стрічка про події на Майдані "Зима у вогні".

Церемонія оголошення переможців "Оскара" відбудеться в ніч із неділі, 28 лютого, на понеділок, 29 лютого, за київським часом.

Наталка Пісня

Цьогоріч Оскар проходитиме в умовах найсуворіших правил безпеки за всю його історію

Цьогоріч Оскар проходитиме в умовах найсуворіших правил безпеки за всю його історію

Повʼязані теми:

Наступна публікація