Оскароносний Гоакін Фенікс врятував корову і теля з бійні

Оскароносний Гоакін Фенікс врятував корову і теля з бійні

Актор відвіз тварину на ферму зоозахисників.

Голлівудський актор Гоакін Фенікс, який цьогріч був відзначений статуеткою "Оскар" як найкращий актор, відомий своїм прагненням залучити до проблем природи і тварин загальну увагу. 

Зірка "Джокера", який у своїй промові на "Оскарі-2020" згадав про молочних порід корів, яких експлуатує людство, вирішив довести свою позицію не словом, а ділом.

Фото: Associated Press

Через день після оскарівської перемоги він відвідав бійню в передмісті Лос-Анджелеса, звідки забрав корову та її теля. Як виявилося, власник бійні відмовився вбивати корову, яка неочікувано для нього отелилася перед забоєм.

"Я ніколи не думав, що знайду друзів серед працівників бійні, але, зустрівши Ентоні і відкривши йому своє серце, я зрозумів, що у нас більше подібностей, ніж відмінностей. Якби не його доброта, Ліберті і її теля Індиго загинули б жахливою смертю. Ми будемо продовжувати боротися за звільнення всіх тварин, які страждають в цих страшних місцях, але зараз нам варто взяти паузу і відсвяткувати маленьку перемогу над системою, а також подякувати всім причетним до цього. Тепер Ліберті і Індиго ніколи не пізнають жорстокості", - зауважив актор після порятунку тварин.

Після бойні Фенікс відвіз тварин на ферму зоозахисників Farm Sanctuary, на сторінці яких у YouTube і було опубліковано відео.

Нагадаємо, не так давно Гоакін Фенікс став жертвою розіграшу російських пранкерів Лексуса та Вована. Хлопці зателефонували зірці "Джокера", представившись відомою активісткою Ґретою Тунберґ, яка запропонувала йому приєднатися до неіснуючої акції "Зірки врятують Землю". 

Повʼязані теми:

Наступна публікація