"Особиста історія": Віра Кекелія розповіла про пісню для "Євробачення"

"Особиста історія": Віра Кекелія розповіла про пісню для "Євробачення"

Фото: instagram.com/kekeliavera

Виконавиця побореться за право представляти нашу країну на міжнародному конкурсі.

Українська співачка Віра Кекелія, яка розповіла про свої комплекси, наразі активно готується до нацвідбору на "Євробачення 2019". У коментарі сайту ТСН.ua артистка привідкрила таємницю, про що буде її композиція.

За словами Віри, жанр її треку не можна охарактеризувати одним словом. "Я не можу сказати, що пісня драматична, або весела. Там все є. Я люблю такі пісні, де не просто композиція, а ціла історія. В основу цього треку покладена особисто моя історія, яка, безумовно, близька кожному українцю. Це про віру в себе. За вірою приходять дуже кльові зміни у житті. Це саме про це", - поділилася Кекелія.

Віра Кекелія та Роман Дуда / Фото: instagram.com/kekeliavera

Також артистка зізналася, що автором композиції став її чоловік, співак Роман Дуда.

Цікаво, що перед самим нацвідбором на "Євробачення" Віра змінила зачіску. Проте, зауважила виконавиця, з підготовкою до конкурсу це не пов'язано. Артистка прийшла до свого стиліста, показала, як би хотіла підстригтися а він, своєю чергою, запропонував іншу зачіску.

Віра Кекелія змінила зачіску / Фото: instagram.com/kekeliavera

Чоловік виконавиці лишився у захваті від нового образу Віри. "У неї відкриті плечі, шия. Це класно", - прокоментував Дуда.

А от постановник номера Віри для нацвідбору Леся Патока була дещо шокована її оновленим look-ом.

"Режисером моєї постановки є Леся Патока, вона також шиє мені сукню. Коли Леся подивилася на мою зачіску, то сказала: "Це дуже незвично" і через 5 хвилин надіслала мені фото засобу, який треба втирати в голову, щоб швидше росло волосся. У нас ще десь півмісяця до виступу точно є, щоб, може, щось змінити", - прокоментувала Кекелія.

Нагадаємо, що минулого тижня стали відомі імена всіх півфіналістів нацвідбору на "Євробачення-2019".

Повʼязані теми:

Наступна публікація