Особистого фотографа принцеси Діани звинуватили у сексуальних домаганнях

Особистого фотографа принцеси Діани звинуватили у сексуальних домаганнях

Фото: Getty Images

Відомого Патріка Демаршельє відсторонили від роботи у глянці.

Відомий французький фотограф Патрік Демаршельє, який знімав Леонардо Ді Капріо, Мадонну, Анджеліну Джолі та багато інших голлівудських зірок та був особистим фотографом принцеси Діани, потрапив у секс-скандал.

Завдяки руху #MeeToo, більш ніж 50 моделей розповіли про сексуальні домагання під час роботи з 25-ма зірковими фотографами, стилістами, кастинг-директорами та іншими представниками бьюті-індустрії.

Під хвилю обвинувачень потрапив і 74-річний Демаршельє, проти якого виступили моделі, а також його особиста асистентка. За її словами він постійно до неї чіплявся і врешті-решт вона поступилася, тому що боялася втратити роботу, повідомляє Boston Globe.

Деякі з ймовірних жертв були готові говорити публічно, але інші розповідали на умовах анонімності, тому що продовжують працювати у модельному світі і побоюються репресій.

Окрім Патріка у домаганнях звинуватили Грега Кейдела, у портфоліо якого покази Victoria's Secret та знімання у  Vogue.

За даними, опублікованими у виданні, кожен кого звинуватили у харасменті, спростував усі заяви, та назвав їх брехнею.

"Людям подобається розповідати вигадані історії", - відповів на звинувачення Демаршельє.

Але, незважаючи на спростовування обвинувачень, видавництво Conde Nast, яке включає в себе Vogue, Glamour та GQ, наразі призупинило співпрацю з Демаршельє та Кейделом.

Нагадаємо, останнім часом все частіше з’являються заяви про насильство на відомих зірок. Нещодавно у ЗМІ оприлюднили судові позови на Майкла Фассбендера від його колишньої дівчини.

Наступна публікація