Жовто-блакитна Федишин та Притула на милицях показали, як вибирали парламентарів

Жовто-блакитна Федишин та Притула на милицях показали, як вибирали парламентарів

Фото: instagram.com/irynafedyshyn

Зірки віддали свої голоси за майбутніх депутатів.

Сьогодні, 21 липня, в Україні обирають депутатів до Верховної Ради. 

Так багато хто з зірок, деякі з них є кандидатами у депутати також, не залишились байдужими і віддали свій голос.

Євген Кошовий, Сергій Притула, Володимир Остапчук та інші зірки відвідали свої виборчі дільниці, щоб проголосувати за майбутнє країни.

Так, першим звіт про свій візит на вибори у Instagram залишив актор студії "Квартал 95" Євген Кошовий.

Фото: instagram.com/evgenii.koshevoi

"За вас, пацани", - підписав світлину з виборчої дільниці артист.

Також зранку свій громадянський обов'язок виконала відома телеведуча, кохана Віце-прем'єра Павла Розенка Олена-Христина Лебідь, яка відвідала дільницю у жовтому комбінезоні у горошок.

Фото: instagram.com/elena_kristina_lebed

"А я вже. А Ви вже? Вірю в Україну!" - зазначила під знімком дівчина.

Цікаво, що українська співачка Ірина Федишин для виходу на виборчу дільницю також обрала яскравий жовтий колір, який доповнила синьою сумочкою. Таким чином артистка підтримала кольори національного прапору.

Фото: instagram.com/irynafedyshyn

Відомий шоумен та кандидат у депутати від партії "Голос" Сергій Притула прийшов на дільницю на милицях та у супроводі дружини Катерини.

Фото: instagram.com/siriy_ua

"Всі, хто вже був на дільницях - молодці! Всі, хто ще не ходив - підтягуйтесь!" - підписав знімок ведучий.

Цікаво, що лідер партії "Голос", фронтмен гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук також поділився у своєму Instagram світлиною Сергія, яку підкріпив також своїм знімком з дільниці.

Фото: instagram.com/okeanelzy_official

"Сірий, я голосую, а ти? - Славік, ми з Катрусею вже. А як Україна? Пишіть в коментах, з якого ви міста, села, якщо вже проголосували. Якщо ж ні - негайно на дільницю і тоді все буде", - прокоментував фото Вакарчук.

Відомий ведучий Володимир Остапчук, який зробив кумедну пародію на зірок, які йдуть в політикуразом з дружиною та дочкою також не залишився байдужим до подій у країні.

Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

"Тато, мама, Емілія і наша онучка Анічка (лялька дочки - прим.ред.) проголосували і тепер в кіно на "Король Лев", - написав під родинним фото ведучий.

Його коллега за проведенням конкурсу "Євробачення-2017" Олександр Скічко, який наразі також є кандидатом в депутати від партії "Слуга народу"вже встиг проголосувати.

Фото: instagram.com/aleksandrskichko

"Я вже проголосував, а ви? Поспішайте! Дільниці працюють до 20:00, тому часу для того, щоб змінити систему не так багато. Разом ми зробимо їх ще раз!" - заявив під своїм фото Олександр.

Нагадаємо, цього разу все більше відомих представників українського шоу-бізу вирішили піти в політику. Так окрім Олександара Скічка та шоумена Сергія Притули, у депутати балотуються ресторатор Микола Тищенко, співак Іво Бобул та інші. 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Результати виборів до Ради
Наступна публікація