"Отримала під українським прапором": MARUV прокоментувала скандал навколо нагороди на MTV

"Отримала під українським прапором": MARUV прокоментувала скандал навколо нагороди на MTV

Фото: instagram.com/maruvofficial

Артистка емоційно висловилася щодо її тріумфу на міжнародній премії.

Співачка MARUV, яка тріумфувала на престижній музичній премії MTV Europe Music Awards, порушила мовчанку навколо скандалу, що вибухнув у Мережі.

Раніше в Інтернеті ширилися чутки, що виконавицю буцімто нагородили у номінації "Найкраща російська співачка". MARUV не витримала і розставила крапки над "і". Вона наголосила, що назва номінації звучить як "Найкращий артист за версією MTV Russia".

Свій емоційний пост співачка лишила в Instagram.

"Я отримала нагороду на міжнародній премії MTV EMA в номінації "Найкращий артист за версією MTV Russia". Навчіться читати і перевіряти факти, перш ніж обливати брудом! Ця номінація ніяк не прив'язана до країни або до громадянства. Минулого року переможцем став артист із Казахстану Jah Khalib, а цього року – я. MTV Russia - це філія великого глобального телеканалу, і це єдина філія MTV на всьому пострадянському просторі, і вона розташована в Росії, тому так і називається. При цьому тут ротується величезна кількість артистів з усього світу, але особливо з країн СНД", - пояснила MARUV.

Фото: instagram.com/maruvofficial

Окрім того виконавиця зауважила, що коли отримувала премію то одразу окреслила, звідки вона родом.

"На червоній доріжці я позначила, звідки я родом, а коли виходила отримувати нагороду, я отримувала її під українським прапором! А ви, мої друзі, вчергове мене розчарували своїм невіглаством і образами! І досить мене приписувати куди-небудь! Я не лише громадянин країни, в якій я народилася, але ще й світовий артист! Тому я буду їздити на премії та з концертами, куди захочу і як захочу, тому що я вільна людина. Я співаю для всіх, кому подобається моя музика. У всьому світі я представляю тільки себе і свою творчість, тому fuck off!" – резюмувала виконавиця.

Нагадаємо, що днями співачка MARUV отримала престижну міжнародну нагороду MTV Europe Music Awards. Однак у Мережі розгорівся скандал, оскільки з'явилася інформація, що артистці вручили премію як найкращій російській співачці. Першим ситуацію прокоментував концертний директор MARUV Кирило Фельдман. Він наголосив, що назва номінації звучала саме "Найкращий артист за версією MTV Russia".

Повʼязані теми:

Наступна публікація