"Пахне вагіною": Гвінет Пелтроу випустила аромасвічки з оригінальним запахом

"Пахне вагіною": Гвінет Пелтроу випустила аромасвічки з оригінальним запахом

Фото: Associated Press

Акторка пояснила, чому створила такий товар.

Голлівудська акторка Гвінет Пелтроу, інтернет-магазин якої Goop кілька разів вже потрапляв у скандал, через неякісні товари, наразі поповнила його асортимент аромасвічками.

Як відомо, товари з сайта Goop дивують своєю оригінальністю. Так у асортименті магазину можна знайти спреї  від енергетичних вампірів, нефритові яйця для підвищення сексуальної енергії, БДСМ-білизну та інші нестандартні товари.

Однак нещодавно серед великої кількості різноманітних товарів з'явилися свічки з запахом вагіни, вартістю 75 доларів.

Фото: goop.com

"Це пахне моєю вагіною", - саме так зазначається на свічці. За описом складників аромату, свічки в результаті мають доволі приємний запах. Так запах поєднує в собі: суміш герані, цитрусового бергамоту і кедрових абсолютів, що поєднуються з дамаською трояндою і насінням амбри.

Фото: goop.com

А днями під час виступу в Центрі національної федерації роздрібної торгівлі Гвінет вирішила пояснити, навіщо вона вдається до подібних провокацій. Акторка  заявила, що вважає ажіотаж, який був викликаний новим товаром, здоровим, адже все це приваблює нових клієнтів на сайт.

"Якщо ви в топі новин і трафік на зростає - це чудово", - зазначила Пелтроу.

Однак той факт, що саме їй як жінці доводиться за це пояснюватися, - вона розцінює як ще один приклад утиску прав слабкої статі.

"Перш за все я об'єкт. Я була акторкою, дуже помітною акторкою, а потім стала підприємцем. І це направило думки людей в неправильний бік. Люди реагують так на мій товар, реагуючи таким чином на мене - їм зручно змішувати ці поняття. Я часто думаю про зустрічний вітер, з яким мені доводиться стикатися, займаючись бізнесом, і замислююся про те, чи стикаються з ним мої колеги-чоловіки. Це неймовірно, через що жінкам доводиться пройти", - зауважила Гвінет.

Нагадаємо, не так давно на Гвінет Пелтроу подав до суду чоловік, якого вона покалічила на лижах.

Повʼязані теми:

Наступна публікація