Памела Андерсон заступилася за чоловіків, яких звинуватили у зґвалтуванні

Памела Андерсон заступилася за чоловіків, яких звинуватили у зґвалтуванні

Фото: Getty Images

Зірка зауважила, що на неї вплинуло спілкування із Джуліаном Ассанжем.

Голлівудська зірка Памела Андерсон, яка роздяглася в еротичному відео, зізналася, що на неї сильно вплинуло спілкування із Джуліаном Ассанжем.

Так, Андерсон висловила підтримку деяким чоловікам, яких незаконно звинуватили у зґвалтуванні. У нещодавньому інтерв'ю Памела заявила, що, на її думку, у Швеції закони про допустимі межі сексуальної поведінки є "занадто прогресивними".

"У Швеції і деяких інших країнах чоловіків можуть звинуватити у злочинах сексуального характеру, хоча насправді вони ні в чому не винні. Вони нічого не зробили, але їх вже визнали винними. Так бути не повинно, подивіться на Ассанжа", - заявила Андерсон, пише Metro.

Зірка стрічки "Рятувальники Малібу" додала, що має намір заснувати кампанію на підтримку чоловіків, несправедливо засуджених за статтею "зґвалтування".

Нагадаємо, що преса приписує роман Памелі Андерсон із скандальним засновником компанії WikiLeaks Джуліаном Ассанжем.

Чоловік зажив скандальної слави після того, як погрузнув у звинуваченнях в сексуальних домаганнях і зґвалтуванні.

Вже чотири роки він намагається домогтися відновлення своєї свободи через суд. Зокрема, Ассанж звертався в ООН і там його затримання визнано незаконним.

Велика Британія продовжує наполягати на тому, що необхідна екстрадиція Ассанджа до Швеції,  оскільки ще у 2010-му році країна видала ордер на арешт бізнесмена. На сьогодні ймовірний бойфренд Андерсон має політичний притулок та живе у посольстві Еквадору у Лондоні.

Повʼязані теми:

Наступна публікація