Партнер Астаф’євої згадав, як імітував з нею секс у "Свінгерах"

Партнер Астаф’євої згадав, як імітував з нею секс у "Свінгерах"

Партнер Астаф’євої згадав, як імітував з нею секс у "Свінгерах"

Актори поділилися, як їм працювалося на знімальному майданчику картини.

Нещодавно закінчилися знімання першої української секс-комедії "Свінгери", де одну з головних ролей зіграла Даша Астаф’єва, йдеться у "Світському житті".

Партнерами зірки на знімальному майданчику стали молодий актор-дебютант Любомир Валівоць та народний артист Олексій Вертинський.

Даша згадала, як знімалася сцена, де її героїня кохається з героєм Любомира

"Коли ми стали знімати перший дубль сексуальної сцени,де я кохаюсь з Песиком. Після першого дубля я кажу режисеру: "Ну що, як? Вийшло?". Він говорить: "Дашо, не вийшло. Але це було так гарно, що ніхто не зміг сказати: "Стоп, не те, помилка по світлу". Всі мовчки стояли і дивилися", - розповіла Астаф’єва.

Даша Астаф'єва та Любомир Валівоц / Фото: Світське життя

А от її партнер Любомир поділився, що йому заради справжності сексу у кадрі довелося на свій чоловічий орган надягати шкарпетку.

Даша Астаф’єва давала майстер-клас, як грати секс у кадрі

Даша Астаф’єва давала майстер-клас, як грати секс у кадрі

"Режисер сказав, що там видно труси, або ще щось, чим ми прикривали те місце. Він сказав, дуже ефективно, якщо прикрити це місце шкарпеткою зверху і все, і тоді буде супер. Так ми і відзняли цю сцену", - розповів актор.

Даша Астаф'єва та Любомир Валівоц / Фото: Світське життя

Своєю чергою Даша згадала, що спочатку актори, які виконували у "Свінгерах" головні ролі, кожен переживав за своє.

"Я мешкаю неподалік від театру, де працює Любомир і часто гуляю там з собакою. От він розповідає, що після того вже, як нас затвердили на ролі, він говорить: "Ти йдеш з собакою, я йду за тобою і думаю: "Бляха, це ж я з нею гратиму у фільмі". Мені було це так смішно чути. Коли ми прилетіли на знімання перші, два дні ми всі дуже сильно парилися. Олексій Вертинський парився: "Бляха, я такий старий, я гратиму з цими молодими, з голими сідницями". Я парилася, що от, я вже така доросла, я соромлюся вже роздягатися", - пригадала Даша.

"Свінгери" – українська адаптація латвійського кінохіта, що 2016 року став одним з лідерів місцевого прокату (цю комедію подивився кожен 5-ий житель Латвії). Продюсерами української версії кінокомедії стали творці телепроекту "Світське життя з Катериною Осадчою".

Повʼязані теми:

Наступна публікація