"Перебуваю в глибокій депресії": Кріссі Тейген не може оговтатись від викидня

"Перебуваю в глибокій депресії": Кріссі Тейген не може оговтатись від викидня

Фото: https://www.instagram.com/chrissyteigen/

Модель важко переживає втрату малюка.

Відома американська модель Кріссі Тейген, яка майже два місяці тому втратила дитину, досі не може оговтатись від трагедії.

Так, зірка, яка зазвичай відверто ділиться зі своїми шанувальниками подробицями свого життя, наразі вже довгий час не виходила на зв'язок з підписниками.

Однак наразі у своєму Twitter Кріссі опублікувала пост, в якому пояснила своє мовчання глибокою депресією, в якій перебуває.

Я не часто пишу в твітері, тому що перебуваю у глибокій депресії. Але не хвилюйтеся, мені надають допомогу, і я скоро відновлюсь. Вони зателефонують, коли мені стане краще, і я буду готова до зустрічі, і ти зможеш заскочити і схопити мене, добре? Спасибі і люблю тебе!

зауважила Тейген

Однак кому саме була адресована друга частина повідомлення, невідомо, проте як запевнила модель, вона не мала когось конкретного на увазі.

Нагадаємо, не так давно Кріссі Тейген розчулила шанувальників зворушливим відео. Зірка опублікувала ролик, в якому показала, як у її родині підтримують пам'ять про втраченого сина, якого мали назвати Джек. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація