Передумав: брат Меган Маркл просить запросити його на весілля, яке назвав "найбільшою помилкою"

Передумав: брат Меган Маркл просить запросити його на весілля, яке назвав "найбільшою помилкою"

Фото: Reuters

Томас Маркл ніяк не вгамується та продовжує писати листи.

Не минуло й двох тижнів, як світові ЗМІ облетів відкритий лист принцу Гаррі, в якому зведений брат Меган Маркл назвав майбутнє весілля "найбільшою помилкою в історії", як з’явився новий лист.

Днями видання In Touch опублікувало новий рукописний лист Тома, в якому він просить запросити його на весілля. Те саме, яке він раніше радив принцу Гаррі скасувати.

У листі до Меган, Томас натякає на те, що наречена покликала на весілля тільки батьків, а інші родичі опинилися за бортом королівського свята.

"Мег, я знаю, що я не ідеальний, як і всі інші в нашій родині, ти сама це розумієш. Але хороші, погані або ідеальні, ми - це єдина родина, яка у тебе є", - написав Том.

Але бажання потрапити на королівське весілля у родичів настільки велике, що Томас Маркл просто випрошував для себе запрошення.

"Мої почуття ранить те, що я не запрошений на весілля разом з рештою сім'ї. Але ще не надто пізно послати запрошення мені та іншим членам родини", - зауважив Маркл.

Також брат Меган наполягає, що дуже важливо, щоб вся сім'я була присутня на весіллі, щоб "показати любов і підтримку", оскільки "це те, для чого і потрібна родина".

Том заявив, що попередній лист, в якому він переконував принца скасувати весілля, був написаний ним у стані фрустрації, оскільки він був дуже засмучений тим, що не отримав запрошення.

"Але насправді я бажаю тобі всього найкращого", - уточнив після вибачень Томас Маркл у листі.

Цікаво, що наприкінці 51-річний Маркл-молодший написав, що пишається Меган і бажає їй довгих років життя разом з принцем Гаррі.

Нагадаємо, що перед тим, як написати листа Гаррі та назвати весілля "найбільшою помилкою в історії", брат Меган Маркл заявляв, що поведінка Меган – це гра на публіку та назвав її лицеміркою.

Повʼязані теми:

Наступна публікація