Перемога Лазановського та неочікувана заява Тіни Кароль: яким був суперфінал "Голосу країни-11"

Перемога Лазановського та неочікувана заява Тіни Кароль: яким був суперфінал "Голосу країни-11"

Нарешті стало відомо ім’я переможця вокального проєкту.

Щойно на каналі "1+1" минув суперфінал вокального шоу "Голос країни-11", під час якого стало відомо ім’я переможця співочого проєкту.

Так, за підсумками глядацького голосування цього року тріумфував підопічний команди DOROFEEVA - Сергій Лазановський.

За перемогу у шоу боролися четверо учасників із команд тренерів: Тьома Паучек з команди MONATIK, Сергій Лазановський з команди DOROFEEVA, Сергій Нейчев з команди Олега Винника, та зірка Рівного Юлія Тимочко, яка змагалася в команді Тіни Кароль.

Читайте також: Переможець "Голосу країни-11" Лазановський показав квартиру, яку виграв

Цьогоріч суперфінал відбувався у три етапи, в кожному з яких шоу залишав один учасник.

Завершальним етапом суперфіналу стало виконання пісні, яку учасники співали на "сліпих прослуховуваннях", після якого і стало відомо ім’я переможця.

Так, розпочався ефір зі спільної пісні вокалістів, які разом виконали легендарну композицію Тараса Петриненка "Україна" після чого розпочався перший етап.

Так, вокалісти виконували нові пісні, а першим на сцені з’явився учасник команди MONATIK Тьома Паучек.

Так, голос молоді, як його називали у проєкті заспівав хіт гурту "Океан Ельзи" - "Там де нас нема".

Слідом за ним на сцені з’явилася учасниця команди Тіни Кароль – Юлія Тимочко.

Вокалістка дуже потужно  виконала пісню своєї тренерки "Вільна", яку та співає у дуеті з Юлією Саніною.

Не менш зворушив своїм виступом і учасник команди Олега Винника – Сергій Нейчев, який своїм оригінальним голосом зачарував виконуючи пісню Селін Діон - My Heart Will Go On.

Закривав перший етап шоу найдушевніший учасник Сергій Лазановський із команди DOROFEEVA. Хлопець, якому глядачі дали другий шанс заспівав пісню  гурту "Бумбокс" - "Люди".

Так, в результаті голосування після першого етапу шоу покинув підопічний Олега Сергій Нейчев.

Далі на глядачів чекало виконання пісні учасників спільно з тренером.

І знову ж таки першим у другому раунді на сцені з'явився учасник команди MONATIK - Тьома Паучек, який разом з наставником виконав українську народну пісню "Ти ж мене підманула".

Тіна Кароль зі своєю підопічною Юлією Тимочко у другому етапі суперфіналу виконали дуетом пісню "Мальви", влаштувавши на сцені справжній перфоманс.

А от Сергій Лазновський зі своєю тренеркою Надією Дорофєєвою розчулив виконанням легендарної пісні "Два кольори". Ведучі шоу зауважили, що голоси в дуеті звучали в унісон.

Так за результатом голосування у другому етапі неочікувано проєкт покинув Тьома Паучек, тож за перемогу у шоу залишились боротися Юлія Тимочко та Сергій Лазановський.

Цікаво, що перед третім етапом на сцені шоу виступив Олег Винник з переможницею дитячого "Голосу" Еліною Іващенко, виконавши нову пісню "Діаманти", яку не так давно представив публіці.

Так, третій етап розпочала народна зірка з Рівного, виконавши на сцені пісню зі "сліпих прослуховувань" Wonderful life співака Zucchero.

А Сергій Лазановський, своєю чергою виконав пісню You Are The Reason співака Calum Scott, яка зрештою і принесла йому таку неочікувану перемогу.

Примітно, що перед оголошенням переможця на вокальній сцені "Голосу країни-11" виступила Джамала, яка повернулася після декрету з піснею "Вірю в тебе".

Однак не минув ефір і без неочікуваних сюрпризів. Так, наприкінці шоу, п'ятиразова переможниця проєкту Тіна Кароль, заявила, що "Голос країни-11" став її крайнім сезоном. За її словами вона більше не з'явиться у трененерському кріслі, яке забажала передати своїй подрузі та колезі Юліїі Саніній.

Читайте також: Тіна Кароль йде з "Голосу країни": з ким зіркова тренерка перемагала в шоу

Зауважимо, переможець одинадцятого сезону "Голосу країни" отримає квартиру в одному з київських житлових кварталів і виступить на музичному фестивалі ATLAS WEEKEND.

Також, як минув прямий ефір суперфіналу "Голосу країни-11" читайте у нашій текстовій хроніці.

Графік публікацій відео:

  • Пісні у виконанні учасників - одразу після виступу в ефірі на YouTube каналі;
  • Свіжий випуск бекстейдж - одразу після ефіру на YouTube каналі;
  • Повний випуск Голосу країни - по понеділках на 1plus1.video;
  • Сюжети учасників з обговоренням тренерів - щосереди на YouTube каналі.

Повʼязані теми:

Наступна публікація