Переможець "Голосу країни" Сасанчин зворушив піснею, яку присвятив тяжкохворій мамі

Переможець "Голосу країни" Сасанчин зворушив піснею, яку присвятив тяжкохворій мамі

Переможець "Голосу країни" Сасанчин зворушив піснею, яку присвятив тяжкохворій мамі

Фото: instagram.com/sasanchyn_official

Роман зробив музичний подарунок рідній людині до її 57-річчя.

Переможець вокального шоу "Голос країни" Роман Сасанчин зворушив піснею, присвячену тяжкохворій мамі, яка бореться з COVID-19.

Як повідомив виконавець на своїй сторінці в Instagram, вчора Євдокія відсвяткувала день народження. Їй виповнилося 57 років. З цієї нагоди Роман написав ніжну композицію "Мамо".

"Моя найдорожча матусю! Щиро вітаю тебе з твоїм вже 57 днем народження! Всією родиною бажаємо тобі багато-багато міцного здоров'ячка, швидкого одужання! Нехай Ісусик, матінка Божа тебе завжди оберігають від всього поганого! Нехай на твоєму ніжному личку ніколи не зникає усмішка! Будь завжди здоровенькою та щасливою. Знай, що ми тебе дуже сильно любимо та чекаємо на тебе вдома. Ця пісня присвячується тобі, моя найрідніша мамо!" – написав Сасанчин.

У коментарях фоловери зірки шоу побажали його мамі швидкого одужання та зізналися, що пісня їх неабияк розчулила.

  • Пісня неймовірна! А який голос красивий! До мурах! Матусі здоров'я міцного
  • Дуже гарно, молодець! Здоров'я тобі і твоїй родині
  • Так зворушливо! Дуже гарна пісня

Нагадаємо, не так давно Роман Сасанчин записав відеозвернення, де розповів, що його мама захворіла на коронавірус. Спершу все минало добре, втім, потім жінці стало гірше і вона перебувала під апаратом ШВЛ. Потім захворів і сам Роман. Невдовзі співак одужав та  зазначив, що його мамі вже краще, але вона ще важко хворіє.

Повʼязані теми:

Наступна публікація