Переможець "Танців з зірками" Ігор Кузьменко вперше стане батьком

Переможець "Танців з зірками" Ігор Кузьменко вперше стане батьком

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Партнер за паркетом Наталії Могилевської поділився радісною новиною.

Хореограф і танцівник Ігор Кузьменко, який разом з Наталею Могилевською отримав перемогу минулого сезону легендарного проекту "Танці з зірками", скоро стане батьком.

Ігор та його дружина Олександра готуються до народження первістка. Про це танцівник повідомив в ексклюзивному інтерв'ю журналу "Теленеделя".

"Дружина хотіла влаштувати сюрприз. Але ми давно мріяли про дитину і йшли до цього, тож я постійно в неї питав: "Ні? Ще ні?". У підсумку, коли виявилося, що "так", вона не стрималася і відразу ж зізналася", - поділився Ігор спогадами про момент, коли дізнався, що стане батьком.

Фото: Фотограф Анна Сокур

Як виявилося, заради участі в проекті переможець минулого сезону відклав весілля з коханою. Але після закінчення проекту зробив їй сюрприз, в День всіх закоханих запросивши до РАЦСу.

"Планували зіграти весілля в серпні минулого року - визначилися з закладом, де хочемо святкувати, з кількістю гостей. Але не склалося через проект. Думали перенести трохи далі. Але виявилося, що далі у мене теж дуже щільний графік - майстер-класи Україною, концерти Наталі Могилевської, на яких вона просила мене станцювати, підготовка 16 пар до благодійного балу, який відбувався в міськадміністрації. Тож вирішили для початку просто розписатися - без весілля. Точніше, я вирішив - дружина навіть не знала про це. Влаштував їй сюрприз, привівши 14 лютого в РАЦС. Увечері відсвяткували із рідними, а вже вночі я виїхав до Києва - у мене там був захід. Пізніше, коли буде більше часу, влаштуємо нормальне весілля - таке, про яке мріє дружина".

Фото: Фотограф Анна Сокур

Чи побачать глядачі телеканалу "1+1" Ігоря Кузьменка в наступному сезоні "Танців з зірками", прем'єра якого відбудеться восени, скоро стане відомо. А поки триває #танціззіркамиchallenge, зіркова естафета учасників нового сезону, в рамках якої зірки передають танцювальний виклик один одному із запрошенням вийти на легендарний паркет проекту. Так прийняли виклик і погодилися стати учасниками проекту Іраклі Макацарія і Маша Єфросиніна, яка передала #танціззіркамиchallenge відомому боксеру Денису Берінчику. Відповідь спортсмена глядачі дізнаються зовсім скоро.

Нагадаємо, в новому сезоні збільшиться кількість прямих ефірів і зірок-учасників порівняно з минулим роком. Вже цієї осені глядачі зможуть голосувати за 14 зіркових учасників і насолоджуватися їхніми запальними танцями на паркеті.

За правилами проекту, професійні танцівники складають пари українським зіркам, які на очах у телеглядачів під час прямих ефірів повинні продемонструвати свої танцювальні здібності. Виконання танцювальних композицій оцінюють телеглядачі і професійне журі, до складу якого увійшли улюбленці публіки: тренер "Голосу. Діти" MONATIK, прима-балерина Національної опери Катерина Кухар, а також хореограф Влад Яма.

Ведучим сезону стане Юрій Горбунов, а ось імена інших зіркових учасників і танцівників поки тримаються в суворій таємниці.

Крім того, продюсери заінтригували глядачів можливою участю в проекті зірки американської версії шоу.

Новий сезон легендарного оновленого проекту "Танці з зірками" глядачі телеканалу "1+1" зможуть побачити вже цієї осені.

Повʼязані теми:

Наступна публікація