Переможець "Євробачення – 2015" розкрив секрет намальованого чоловічка з його виступу

Переможець "Євробачення – 2015" розкрив секрет намальованого чоловічка з його виступу

Зелмерлев розповів про намальованого чоловічка / Фото: Reuters

За словами Зелмерлева, він символізує його самого у 10-річному віці.

Переможець ювілейного пісенного конкурсу "Євробачення – 2015" Монс Зелмерлев зі Швеції пояснив, чому у власному номері він використав намальованого цифрового білого чоловічка.

Про це він сказав на прес-конференції після завершення конкурсу, передає з Відня кореспондент ТСН Валерія Ковалінська.

"Його звуть MП - це скорочення від мого повного імені, Монс Петтер. Я лишився просто Монсом завдяки шведському телебаченню, яке порахувало, що подвійне ім'я занадто довге, і його буде важко набирати в смс-повідомленнях при голосуванні. Він символізує мене самого в 10-річному віці. До нас у клас тоді прийшов дуже шкідливий хлопчик-забіяка і він вирішив саме мене зробити жертвою своїх знущань. Всіх моїх старих друзів він налаштував проти мене, все це тривало близько півтора років. А потім до нас прийшов ще один хлопчик з іншої школи. Він побачив, що зі мною ніхто не спілкується, і почав зі мною дружити. Ми стали грати разом в теніс. І завдяки йому потім до мене повернулися мої старі друзі", - пояснив Зелмерлев. 

Також шведський співак зазначив, що на конкурсі "Євробачення" виявилося перемогти складніше, ніж на будь-якому іншому.

"У Швеції "Євробачення" дуже популярне. Це шоу дуже високого рівня, а у нас співи - давня традиція, багато талановитих артистів. Проте цього року участь брали 40 країн, і серед конкурсних номерів були просто прекрасні пісні. Я впевнений, що на "Євробаченні" перемогти складніше, ніж де-небудь", - запевнив шведський співак.

Нагадаємо, що раніше Земерлев заявив, що був абсолютно переконаний, що переможе Росія або Італія - переможець "Євробачення".

Повʼязані теми:

Наступна публікація