Переможниця "Голосу країни-9" Оксана Муха зізналася, за кого з конкурентів вболівала

Переможниця "Голосу країни-9" Оксана Муха зізналася, за кого з конкурентів вболівала

Львівська співачка розповіла, з ким у неї зав'язалися теплі стосунки.

Переможниця вокального шоу "Голос країни-9" Оксана Муха, яка на днях зізналася, кого вона підтримувала на виборах президента, прокоментувала свою перемогу, а також розповіла, за кого вболівала на проекті.

Як розповідає Оксана Муха, перемогла вона у проекті завдяки її тренеру Дану Балану. Саме він дав їй волю, щоб вона була впевнена у собі і показала свою душу глядачам, йдеться у "Сніданку з 1+1".

"Ми з Даном зробили магію. Він відчуває дуже тонко людей, адже важливо бути щирим, бути собою, проявляти себе тим, ким ти є. Власне це нам і допомогло перемогти", - коментує співачка.

Як зазначає артистка, вона не виокремлювала сильних і слабких учасників шоу. Вона бажала перемогу тому, хто найбільше її потребував.

"Насправді, нам дуже пощастило, що ми усі щирі. Коли ми сиділи учотирьох я постійно думала "Господи, дай перемогу тому, кому насправді це зараз необхідно", - говорила Оксана.

На запитання, з ким із конкурентів у неї найтепліші стосунки, переможниця Оксана Муха зізналася, що саме під час проекту їй було приємно спілкуватися з Хаятом.

"З Хаятом мені дуже приємно спілкуватися, він дуже теплий хлопець — це людина, за яку я особисто вболівала", - додає зірка.

Нагадаємо, нещодавно Dan Balan вперше заспівав українською на "Голосі країни-9".

У студії "Сніданку" переможниця "Голосу країни 9" Оксана Муха та її тренер Дан Балан

У студії "Сніданку" переможниця "Голосу країни 9" Оксана Муха та її тренер Дан Балан

Повʼязані теми:

Наступна публікація