Переможниця конкурсу "Міс Україна Всесвіт" зізналася, чому їй відмовили у візі до США

Переможниця конкурсу "Міс Україна Всесвіт" зізналася, чому їй відмовили у візі до США

Фото: instagram.com/awwsaturday

Анастасія Суббота отримала візу з другої спроби.

Переможниця конкурсу "Міс Україна Всесвіт" Анастасія Суббота, участь якої у конкурсі "Міс Всесвіт" була під загрозою, розповіла, чому їй відмовили у візі до США, йдеться у "Світському житті".

Так, коли 26-річна модель прийшла до посольства у неї одразу запитали причину поїздки до Америки. У відповідь Анастасія зазначила, що вона представниця конкурсу "Міс Україна Всесвіт" і їде до Атланти. Втім, дівчині не повірили.

"Я показала офіційний лист. А він на мене подивився і сказав, що я четверта, хто приходить з таким листом, мовляв, такого не може бути. Він запитав чи брешу я йому, я сказала: "Ні", – зізналася переможниця.

Фото: instagram.com/awwsaturday

Натомість, у відповідь Анастасія почула: "Пробачте, але сьогодні ми вам візу не даємо, ви можете подати апеляцію або ще раз подати документи на візу".

Ошелешена Анастасія навіть не попрощалася із консулом. Дівчина у розпачі почала писати листи учасницям з інших країн та запитувати чи були подібні ситуації у них.

"Ні в кого такого не було, мені усі писали, що це перший раз, що не дали візу", – додала красуня.

Чому Анастасію Суботу не хотіли пускати до США

Чому Анастасію Суботу не хотіли пускати до США

Втім, Анастасії Субботі все ж дали документ із другої спроби. 68-й конкурс краси Міс Всесвіт-2019 стартував 8 грудня в залі кіностудії Tyler Perry Studios в Атланті, США

Нагадаємо, минулого року корону отримала чарівна дівчина з Філіппін.

Повʼязані теми:

Наступна публікація